Judas: határidőt kapott Ken Levine új játéka [VIDEO]

A BioShock alkotójának következő játékáról megtudtuk, hogy legkésőbb mikor fog megjelenni.

 

2014 óta nem dolgozott a BioShockon Ken Levine, ugyanis akkor jött ki a BioShock Infinite: Burial at Sea. Azóta a Take-Two bejelentette, hogy a franchise új részt kap, és az is hivatalos, hogy ezen Levine nem dolgozik. Ő most egy saját stúdiót vezet, a Ghost Story Games-et, és a The Game Awardson végre be tudta jelenteni a játékát, a Judas-t, ami éveken keresztül fejlesztési pokolban volt, és emiatt hosszú ideig nem volt biztos az sem, hogy a Take-Two egyáltalán hagyja befejezni a projektet.

Szerencsére ezek a felhők elvonultak, és már az tis tudjuk, hogy legkésőbb mikor számíthatunk a játékra. A belső nézetes lövöldözős játékról Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója az IGN-nek megerősítette, hogy az legkésőbb 2025 márciusában meg fog jelenni, az akkori üzleti év végére. Az még két év, és ezt nyugodtan tekinthetjük határidőnek, ugyanis fejlesztési pokol ide, Grand Theft Auto VI oda, a Take-Two nem fogja ezt a projektet elhalasztani.

A Judas PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re készül, és ne is reménykedjünk PlayStation 4 és Xbox One verzióban. 2025-re már több mint 11 éves lesz az a két konzol, és addigra csak indie fejlesztők fognak a 2013-as készülékekre fejleszteni. Zelnick az IGN-nek még elmondta, hogy a cég stabilnak tekinti a projektet, de mindig lehetőség van arra, hogy valamin elcsússzanak, de a csapatok szerinte megfelelően funkcionálnak. Ez virágnyelven tényleg azt jelenti, hogy nem lát esélyt bárminemű halasztásra, ami jogos, mert addig van két év, és a bejelentő videó alapján nem tűnik kezdetleges állapotúnak Levine projektje.

Persze azt ne is tippeljük meg, hogy pontosan mikor fog a Judas megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re. Annyit mondjunk csak, hogy legkésőbb két év múlva már vagy meg kellett jelennie, vagy ahhoz nagyon közel kell állnia.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu