Xbox Game Pass: már most kiderült volna, mi lesz az első day one-megjelenés 2024-ben?! [VIDEO]

Egy ígéretes indie játékot erősítettek meg az Xbox Game Pass első Day One launch címeként 2024-re, majdnem egy évvel előre.

 

 

A 2024-es év első hivatalos Xbox Game Pass launch címe a Magical Delicacy lett, amit most erősítettek meg. A szolgáltatás közel hat éve kínál előfizetőknek hozzáférést az Xbox konzolokon és PC-n elérhető, egyre bővülő videójáték-könyvtárhoz egy kis havi díj ellenében. Ezek a játékok a kisebb indie kiadványoktól a nagy AAA-produkciókig terjednek. A lista minden hónapban bővül.

Az elmúlt néhány év mozgalmas és izgalmas időszak volt az Xbox Game Pass számára, és úgy tűnik, 2023-ban folytatódik ez a tendencia, hiszen csak márciusban akár négy Day One Xbox Game Pass-címmel is bővül a kínálat.

Még csak néhány hónap telt el 2023-ból, a Microsoft máris a jövőbe tekint. Ugyanis bejelentette az első Day One Xbox Game Pass megjelenését 2024-re! A hétvégén megerősítették, hogy a Magical Delicacy először debütál a Game Passon. A színes, Metroidvania stílusú, oldalnézetes kalandjátékos cím egy Flora nevű fiatal boszorkány szerepébe helyezi a játékosokat. A főhős mindenféle finom édességet süt és szállít egy varázslatos városka lakóinak. Egyelőre nem erősítették meg a Magical Delicacy hivatalos megjelenési dátumát. Ám állítólag valamikor jövőre jelenik meg Xbox konzolokon és Steamen. Egy bejelentő trailer is kijött tegnap.

A Magical Delicacy megjelenését minden bizonnyal az Xbox Game Pass is támogatni fogja, amely tavaly óta több mint 25 millió előfizetőt szerzett. A 2022-es év némileg lassú volt a szolgáltatás számára. Ez a nagy Xbox-exkluzívok általános hiányának tudható be. A megfigyelők azonban bíznak abban, hogy 2023 sokkal gyümölcsözőbb év lesz a szolgáltatás számára.

Köszönhetően annak, hogy a Microsoft hamarosan felvásárolja az Activision Blizzardot, és olyan nagyszabású játékok indulnak, mint a Hi-Fi Rush című stilizált sláger és a Bethesda régóta várt RPG-űreposza, a Starfield.

Lehet, hogy 2023 még fiatal, de a Microsoftnak már most vannak tervei a szolgáltatással. Az indie fejlesztő skaule főzés és RPG felfedezés színes keveréke úgy tűnik, jól illeszkedik az Xbox Game Pass kisebb indie kínálatába. Az pedig igazi megtiszteltetés, hogy ez az első cím, amelyet 2024-re megerősítettek.

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu