Assassin’s Creed: négy be nem jelentett AC-projektről szivárogtak ki infók!

Részletek szivárogtak ki négy, jelenleg be nem jelentett Assassin’s Creed-projektről, amelyek mindegyike drámaian eltérő élményt kínál majd.

 

 

Egy friss jelentés szerint négy, még be nem jelentett Assassin’s Creed-projektre vonatkozó részletek szivárogtak ki. A Ubisoft jelenleg több nagy AC-címet is fejleszt, amelyeket már bejelentettek. A kiadó igyekszik visszatérni az éves megjelenésekhez a franchise-ban. Ezek a projektek azonban csak a kezdetét jelenthetik a Ubisoft terveinek. A kiszivárgott játékok ugyanis arra utalnak, hogy a franchise részeként sokkal változatosabb élményeket kínálnak majd.

A Ubisoft 2022 szeptemberében jelentette be, hogy négy új Assassin’s Creed játék van fejlesztés alatt; az Assassin’s Creed Mirage az előzetes tervek szerint 2023-ban jelenik meg, és a franchise rövidebb, kisebb visszatérésének tekinthető.

A többi projektet Codename Red, Codename Hexe és Codename Jade néven emlegetik. Ezek a feudális Japánban, a Német-Római Birodalomban, illetve az ókori Kínában játszódnak. Az első két játék alkotja a Ubisoft Assassin’s Creed Infinity törekvéseit. A Jade pedig egy mobiljáték.

Az Insider Gaming új jelentése azt állítja, hogy a Ubisoft stúdiói egy új sorozatot készítettek az AC következő hullámának megjelenéseiről. Ezek közül három „teljes értékű” Assassin’s Creed kiadás lesz. Ez a három projekt a Ubisoft Chengdu Project Raidje, egy 4 játékos kooperatív PvE játék, a Ubisoft Sofia Project Nebulája, amely Indiában, az azték birodalomban és a Földközi-tengeren játszódik, valamint a Ubisoft Annecy Project Echoesja, egy többjátékos játék, amely a Ubisoft Scalar felhő technológiáján alapul.

Az Insider Gaming jelentéséből kiszivárgott negyedik projekt valójában egy másik, még be nem jelentett Assassin’s Creed-játék folytatása.

A Project Nexus egy AC VR játék, amelyet állítólag az idei E3-on terveznek bejelenteni. A negyedik játék állítólag a Project Nexus 2, egy másik VR-projekt.

Ezzel összesen tízre emelkedik az ismert projektek száma. Ott van a Mirage, a Red, a Hexe és a Jade, amit a Ubisoft tavaly decemberben jelentett be. Aztán ott van még az Invictus című többjátékos AC-játék, amelyet 2021-ben jelentett be a Ubisoft. A Nexus VR-játékot pedig hamarosan bejelentik. Aztán ott van ez a négy most kiszivárgott projekt, a Nexus 2, a Raid, a Nebula és az Echoes.

Az Assassin’s Creed kiszivárgások legújabb körének egyik forrása szerint a Ubisoft „mindent belead” a franchise-ba, ahogy más nagy franchise-okba is.

De azt is tisztázni kell, hogy ezekre az új Assassin’s Creed-projektekre csak „pitchként” hivatkoznak. A Ubisoft nem feltétlenül elkötelezett ebben az irányban, és maga a jelentés nem is biztos, hogy egyáltalán pontos. Mégis, tekintve, hogy a Ubisoft a múltban is erőltette az éves AC-kiadásokat és az akkori sikert, nem lenne meglepő, ha ez ismét megtörténne.

Forrás: Insider Gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu