Xbox Game Pass: két új játék debütált tegnap, az egyikük ráadásul day one-megjelenés!

Az Xbox Game Pass 2023 márciusát két új játékkal, köztük egy első napi megjelenéssel indítja a PC-s, konzolos és felhőszolgáltatásban.

 

 

Véget ért a február, az Xbox Game Pass pedig a Merge & Blade és a Soul Hackers 2 játékokkal bővítette címeinek széles listáját. Ők követik az Atomic Heart megjelenését a szolgáltatáson. Valamint más februári játékokat, mint például a Cities: Skylines és a Shadow Warrior 3.

Az Xbox Game Pass idén eddig szokatlanul sok bejelentést kapott: tény, hogy a rajongók tizenkét játékkal lettek gazdagabbak az előfizetés részeként, és négy további Xbox Game Pass-játékot megerősítettek 2023 márciusára.

Akárhogy is, a Soul Hackers 2 és a Merge & Blade tegnap csatlakozott az Xbox Game Pass PC-s, konzolos és felhős változatához. A Soul Hackers 2 egy RPG az Atlus-tól, a Persona 5 és más kapcsolódó franchise-ok kedvelt fejlesztőjétől. A játékosok Ringo és Figue bőrébe bújva embereket toboroznak a rivális csoportoktól, hogy megakadályozzanak egy közelgő apokalipszist. Az OpenCritic-en a Soul Hackers 2 erős értékelést kapott, 75-ös kritikai átlaggal, és a kritikusok 64%-a ajánlja a címet.

Eközben a Merge & Blade az első napon jelenik meg konzolokon. PC-n már korábban is elérhető volt, de a konzolosok számára ma indul, így technikailag egynapos címnek számít. A Merge & Blade egy fantasy puzzle játék, amelyben a játékosok végtelen szörnyhordákkal szállnak szembe. Céljuk, hogy visszafoglalják a várakat, az egyesülési mechanika segítségével egy osztaggal, autobattler játékmenettel és rejtvények megoldásával. A játék most hagyta el a korai hozzáférést PC-n, így még nem jelentek meg róla kritikai értékelések, de a Steam-értékelések nagyon pozitívak.

 

Xbox Game Pass kiegészítések listája: Február és március 2023:

  • Február 28. – Merge & Blade – PC, konzol és felhőalapú változat
  • Február 28. – Soul Hackers 2 – PC, konzol és Cloud
  • Március 2. – F1 22 – PC és konzol
  • Március 3. – Wo Long: Fallen Dynasty – PC, konzol és Cloud
  • Március 28. – MLB The Show 23 – Konzol és felhő
  • Március – Way to the Woods – PC és konzol

 

Persze, ha ez nem lenne elég az előfizetőknek, holnap az F1 22, holnapután pedig a Wo Long: Fallen Dynasty érkezik az Xbox Game Passra. A hónapban még bőven van hely további játékok megerősítésére is. Érdemes megjegyezni, hogy a Way to the Woodsnak még nincs konkrét dátuma, így azt is viszonylag hamar meg kell erősíteni, már ha nem késik.

Forrás: Xbox Wire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu