Dead Island 2: 14 perc a feltámadott játékból [VIDEO]

Lassan megszokjuk, hogy most már nincs visszaút, és valóban el fog készülni a Dead Island 2, amiről 6-7 évig joggal vélhettük azt, hogy erre semmi esély sem lesz.

 

A Deep Silver, illetve az alá tartozó Dambuster Studios egy új videót publikált a Dead Island 2-ből, ami több fejlesztőn át jutott el a Techlandtől a Homefront: The Revolutiont is megvalósító stúdióig. A cég egy rövid jellemzést is biztosított a videóró, amit lefordítva közöljük: „A mai bővített játékmenetes videó a Dead Island 2 legelején, a Los Angeles-i Bel Airben veszi kezdetét.

Fegyverek sokaságával felfegyverkezve, amelyek mindegyike egyedi, brutális harci stílussal és végtelen fejlesztési lehetőségekkel rendelkezik, nézd meg, ahogy a vadász Dani találkozik a standard (Walkerek, Shamblerek, Runnerek), variáns (gránátos walkerek) és Apex zombikkal (hipermutáns zombik), amelyek mindegyike saját, borzalmas képességekkel és viselkedéssel rendelkezik. A videó főszereplője a vadász Dani, aki az írországi Cork megye mosh pitjéből származik. Dani egyedi slayer testfelépítése (szívós, mégis kiegyensúlyozott) jól illik a mozgékony harci stílushoz. A küldetése ebben a videóban az, hogy megpróbálja elérni a Halperin Hotelt.

A játékosok azt is láthatják, hogy a Curveballok megcsapolása és a képességkártyák erős készletének kombinálása (ezekfokozzák a képességeket és egyedi karakterbuildeket hoznak létre) hogyan segítik Danit, miközben a Hell-A kezdeti területein átvágja magát. A Dambuster Studios FLESH (Fully Locational Evisceration System for Humanoids) néven ismert feldarabolásos technológiája azt jelenti, hogy a csontok szétzúzása, a zombik felszeletelése és a hús megolvasztása még sosem volt ilyen kielégítő érzés és látvány. A játékosok fertőzött, de valahogy mégis immunis vadászként végre szemtanúi lehetnek annak, mi történik, amikor a kiválasztott vadász aktiválja a megrontott DNS-ét, és beindítja a Fury Mode-ot,” írja a Deep Silver.

Mindez jól hangzik, de kérdéses, hogy a kivitelezés és a teljesítmény milyen lesz. A Dead Island 2 április 21-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Epic Games Store), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu