Dead Island 2: végre kaptunk egy hosszú és tartalmas gameplay-előzetest! [VIDEO]

A Dead Island 2 véresnek és akciódúsnak ígérkezik, és az új felvételből az is kiderült, hogy a játékosok mutációs képességekkel is rendelkeznek majd.

 

 

A Dambuster Studios régóta várt zombis akció-RPG-je, a Dead Island 2 egy érdekes rendszerrel rendelkezik. Ez lehetővé teszi majd a játékosok számára, hogy saját mutációs képességeiket szabadjára engedjék, ahogy az a legújabb bővített játékmenet-felvételeken is látható.

Azok, akik már nagyon várták a 2011-es Dead Island folytatását, kétségtelenül izgatottan értesültek arról, hogy a Dead Island 2 megjelenési dátumát előrehozták, így a játék mostantól április 21-én jelenik meg.

Most néhány új felvétel mutatja be, mire számíthatnak a játékosok, amikor a játék megjelenik. Bár a gameplay-videó még mindig munkaverziót mutat, jó betekintést nyújt a játék jelenlegi állapotába. A világból és az akcióból is elég sokat kapunk. A legérdekesebb dolog azonban a mutációs képesség. A felvételen látható, ahogy Dani, a hat lehetséges játszható karakter egyike, „megrontott DNS-ét” használva egyre erősebbé válik, és „robbanékony képességeket” szabadít fel, amelyek valójában az élőhalottak erejét utánozzák. Úgy néz ki, hogy ez valami szaftosat ad a harcrendszerhez. A narrátor azonban azt mondja, hogy ez a funkció nem lesz elérhető a játék korai szakaszában.

A videó a Dead Island 2 FLESH rendszerét is bemutatja. Ez egy hátborzongató procedurális funkció, ami igazán megengedi a játékosoknak, hogy belekóstoljanak a vérszomjba, ahogy a zombikra csapkodnak és vagdalkoznak, és rendkívül véres módon ölnek.

Összességében a kibővített játékmenet eléggé izgalmas, és rövid ízelítőt ad abból, hogy mi vár ránk.

Bár a műfaj már nem olyan népszerű, mint egykor volt, úgy tűnik, a zombis játékok újra divatba jöttek. A Dying Light 2, a Back 4 Blood és a Dead Island 2 azt mutatják, hogy a játékvilágban még mindig van hely az élőhalottak hordáinak széttépésére. Ha a Dambuster legújabb felvételei alapján a horror- és akciórajongók nem fognak csalódni abban, ami LA kitalált változatában vár rájuk.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu