Gyűrűk ura rajongó vagy? Akkor ez a két szuper Gyűrűk ura játék bundle most kihagyhatatlanul olcsó ajánlat PlayStation Store-on!

Ha a Gyűrűk ura rajongó vagy, akkor bizonyára ismered a Middle-earth világát, amelyet J.R.R. Tolkien álmodott meg és Peter Jackson varázsolt életre a mozivásznon. És most itt a lehetőség, hogy belevess magad ebbe a fantasztikus világba a Middle-earth™: The Shadow Bundle segítségével, amely most kihagyhatatlan áron.

 

A Middle-earth™: The Shadow Bundle tartalmazza a Shadow of Mordor és a Shadow of War játékokat, amelyek közül az első a Gyűrűk ura világának egyik legsikeresebb játéka, és az utóbbi pedig folytatja a történetet. Mindkét játékban Te leszel Talion, egy gondosan kidolgozott karakter, aki egy történetben vesz részt, amely számos jellegzetességet kölcsönöz a Gyűrűk ura világából.

A Shadow of Mordor játékban Talionnak meg kell állítania Sauron seregeit, mielőtt túl késő lenne. A játék nem csak fantasztikus történetet tartalmaz, de egyedülálló rendszereket is, mint például a Nemezis rendszert, amely lehetővé teszi, hogy az ellenségek emlékezzenek rád, és a jövőbeli harcokban ennek megfelelően viselkedjenek.

A Shadow of War játékban Talion és Celebrimbor, a „szellemi mentor”, együtt harcolnak Sauron ellen. A játék többé nem csak Mordorban játszódik, hanem az egész Middle-earth világát felfedezheted, beleértve a Gondor és Rohan királyságokat is. A játékban újabb Nemezis rendszerekkel és számos új karakterrel találkozhatsz, amelyek még izgalmasabbá teszik a játékélményt.

Mindkét játék fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezd a Gyűrűk ura világát és beleszívjon magába a történet. Ráadásul most az áruk sem állítja meg a rajongókat, hiszen mindössze 4.798 Ft-ért juthatsz hozzájuk a PlayStation Store-on.

Tehát ha eddig még nem játszottál ezekkel a játékokkal, akkor most itt az ideje, hogy beszerezzed őket, és belemerülj a Middle-earth világába. Ne hagyd ki ezt az akciót

Azonban, ne csak az ár miatt szerezd be a játékokat, hanem azért is, mert ezek a játékok valóban fantasztikus élményt nyújtanak a Gyűrűk ura rajongóknak. A történetek izgalmasak, a karakterek kidolgozottak, és a játékmenet semmiképpen sem fog csalódást okozni.

Ha valóban szereted a Gyűrűk ura világát, akkor ezt az akciót nem hagyhatod ki. Élvezd a játékokat, és merülj el a Middle-earth világában. Csak ne feledd, hogy az idő korlátozott, és ha nem akarsz lemaradni erről az ajánlatról, akkor érdemes mielőbb beszerezni a játékokat, mert március 16-án lejár az akció.

Tehát, ha úgy érzed, hogy itt az ideje, hogy visszatérj a Middle-earth világába, és egy fantasztikus játékélményt kapj, akkor ne habozz, és vásárold meg most a Middle-earth™: The Shadow Bundle-t. Ne hagyd ki ezt az akciót, és élvezd az izgalmas kalandokat Talion oldalán!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu