Ezért kell játszanod a Resident Evil 4 remake-kel – meglepő adatok érkeztek!

A Capcom újraalkotta a horror játékok egyik legnagyobb klasszikusát, és a rajongók imádják. A Resident Evil 4 remake többet adott el az első héten, mint az eredeti játék a GameCube-on. De miért olyan jó ez a játék? Elmondjuk!

 

A Resident Evil 4 remake egy teljesen új élményt nyújt a játékosoknak, akik ismét Leon S. Kennedy szerepébe bújhatnak. Leon egy titkos ügynök, aki az Egyesült Államok elnökének lányát próbálja megmenteni egy spanyol faluban, ahol valami nagyon nincs rendben. A falusiak nem emberek, hanem Ganadók – egy vallási kultusz tagjai, akik megfertőződtek egy parazitával. Leon-nak harcolnia kell az életéért és Ashley-éért, miközben felfedezi a kultusz titkait és vezetőit.

A Resident Evil 4 remake nemcsak a történetet és a grafikát frissítette fel, hanem a játékmenetet is. A játékosok most már mozoghatnak és célozhatnak egyszerre, ami sokkal dinamikusabbá és izgalmasabbá teszi a harcot. A játékban rengeteg fegyver és fejlesztés áll rendelkezésre, amelyekkel Leon-t fel lehet szerelni. A játék nehézsége is változó, attól függően, hogy milyen jól teljesítünk. A játékban számos rejtvény és titok is vár felfedezésre.

A Resident Evil 4 remake nagy sikert aratott a rajongók és a kritikusok körében is. A játék eladásai 29%-kal magasabbak voltak az első héten, mint az eredeti játéké a GameCube-on. A játék a nyolcadik legnagyobb Resident Evil indulás volt az Egyesült Királyságban, és jobban teljesített, mint a 2020-as Resident Evil 3 remake. A játék még nem érte el a 2021-es Resident Evil Village és a 2019-es Resident Evil 2 remake szintjét, de ezeknek a játékoknak magasabb volt az ára is.

A Resident Evil 4 remake egy kötelező darab minden horror rajongónak és minden olyan játékosnak, aki szereti az akciódús és izgalmas kalandokat. A játék már elérhető PS4, PS5, PC és Xbox Series X/S platformokon.

Forrás: Gamerant, GamesIndustry.biz, PSU.com

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu