Gal Gadot deepfake botrány a Shazam 2-ben?! A rendező cáfol!

MOZI HÍREK – A Shazam! Az istenek haragjában Gal Gadot Wonder Woman szerepében tér vissza, hogy feltámassza Billy Batson/Shazamot a halálból. Néhány rajongó azonban nem hiszi el, hogy a színésznő valóban részt vett a forgatáson, és azt állítják, hogy egy másik színésznő testére illesztették rá Gadot arcát, tehát egy Gal Gadot deepfake technológiáról van szó. David F. Sandberg rendező azonban határozottan visszautasítja ezt a vádat.

 

A Shazam! Az istenek haragjában vegyes kritikákat kapott a közönségtől és a kritikusoktól. Egy új vád is felmerült a film ellen, amelyre Sandberg gyorsan reagált. Egy Twitter-bejegyzésben, amelyben egy videót osztott meg magáról, ahogy távolról irányítja a kameó jelenetet, Sandberg elmondta, hogy nem volt deepfake alkalmazva. A videón látható, hogy Gal Gadot színésznőt távolról utasítja a rendező. Sandberg elmagyarázta, hogy vízumproblémák miatt nem tudott Londonba utazni, hogy személyesen rendezze a jelenetet, és Gadot sem tudott Atlantába jönni a forgatásra. Azt is tisztázta, hogy Gadot testdublőrjét használták arra, hogy kitalálják, milyen felvételekre van szükség Gadottól, és hogy leforgassák azokat a jeleneteket Billy álmában, amelyekben nem látszik Gadot arca.

“Semmilyen „Gal Gadot deepfake” sincs benne,”

mondta Sandberg. “Amikor Gal-t látod, az 100% ő.”

Sandberg azt is elmondta, hogy ez a módszer nem új. “Ezt csináltuk az első Shazam!-ban is Superman-nel,” írta egy másik Twitter-bejegyzésben. “Először leforgattuk egy testkettőssel, majd beszereztük a szükséges felvételeket Cavill-tól. Csak ez az utolsó rész sosem történt meg az első Shazam!-ban.” Sandberg arra utalt, hogy a Superman kameó az első Shazam!-ban fejetlenül látható, mert nem tudta meggyőzni Cavill-t, hogy arccal is szerepeljen a filmben. Mivel a Shazam! Az istenek haragja-ban Wonder Woman álomjelenetét hasonlóan forgatták le, mint Superman-ét az első filmben, könnyű volt azt hinni a rajongóknak, hogy ez lesz az egyetlen alkalom, amikor láthatják az amazon harcost. Azoknak a rajongóknak, akiknek nem spoilerezték el Gadot kameóját, kellemes meglepetés volt látni őt a film végén.

Sajnos ez lehet az utolsó alkalom, amikor Gadot Wonder Womant és Levi Shazamot alakítja. Bár egy harmadik Shazam! film is szóba került, és Patty Jenkins már dolgozott egy harmadik Wonder Woman filmen is, mindkét film elkészülése kérdéses. Patty Jenkins már nem dolgozik a Wonder Woman 3-on, és a DC Univerzum átalakítása miatt James Gunn és Peter Safran új DC Studios vezetői sem biztosak benne, hogy Gadot folytatni akarja-e a szerepet az új DC Univerzumban.

A Shazam! Az istenek haragja-ban most játszódik a mozikban országszerte.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu