Star Wars: Andor: a legfrissebb szivárgásból kiderülhetett a 2. évad egyik helyszíne?!

MOZI HÍREK – A Star Wars: Andor 2. évadának új kiszivárgott képei és videói két feltűnő épületet mutatnak. Ezek jó eséllyel némi politikai intrika színhelyéül szolgálnak.

 

 

Az Andor, a Disney Plus sorozat, amelyet sok rajongó mostanra a legjobb Star Wars tartalmak közé sorol, szépen halad a második évaddal. Néhány kiszivárgott felvétel csábító betekintést nyújt abba, hogy mire számíthatnak a nézők. A forgatási helyszínnek köszönhetően, amely egy meglehetősen futurisztikusnak tűnő helyszínen található, már most látszik, hogy a következő évad is megőrzi a sorozat kifogástalan stílusérzékét.

Az Andor 2. évada jóval hosszabb időt ölel majd át, és a most kiszivárgott felvételek szerint ennek a hosszú Star Wars-történetnek legalább egy része egy igazán egyedi kinézetű városrészben fog játszódni.

Ez a terület a spanyolországi Valencia, amelynek kulturális központja olyan, mintha bármelyik sci-fi sorozatból vagy filmből került volna ki. A közeli bámészkodók által rögzített titkos felvételek és videók olyan képeket mutatnak, amelyek a helyszínt tekintve könnyen lehetnek univerzumon belüliek. De pontosan hol is játszódnak majd ezek a jelenetek?

Az egyik forrás a Twitter-felhasználó Greyhame, aki nemrég több kiváló bepillantást is posztolt Valenciából. Nevezetesen, egy csapat birodalmi rohamosztagos látható, amint az impozáns kulturális központ felé masírozik. Az épület belsejében számos méltóság és gazdag ember látható, akiket egy ilyen környezetben elvárnánk. Egy másik képsorozat a Reddit-felhasználótól, untaljordi-tól származik, aki a Star Wars Leaks subredditen tette közzé őket. Bár ezek a képek kevésbé egyértelműek, mint a twitteres társaik, mégis érdekes perspektívát nyújtanak.

A Reddit-posztban a felhasználó azt találgatja, hogy az egyik felvételen talán a Genevieve O’Reilly Mon Mothma szenátorának limuzinja látható. Azonban ezt nehéz biztosan megmondani. A Twitter-poszt árulkodóbb, amely a valenciai kulturális központ széles látószögű felvételeit mutatja be rohamosztagosokról és másokról készült tiszta felvételekkel. A Reddit-fotókon azonban mindkét feltűnő épületet láthatjuk, amelyeket látszólag az Andor új évadához használnak.

Nyilvánvaló, hogy van valami politikai vonatkozása az ott forgatott felvételeknek, de nem biztos, hogy csak újabb jelenetekről van szó a birodalmi fővárosban, Coruscanton.

Néhány felhasználó a Reddit-kommentárokban azt sugallja, hogy Valenciát Mon Mothma szülőbolygóján, a Chandrilán játszódó jelenetekhez használják. Úgy tűnik, ez mindenképpen egyezik a világról szóló említésekkel a különböző más Star Wars médiumokban. Lenne értelme, mint az Andor 2. évadban az új karakterek bevezetésének egyik módja. A sorozat végül is egy politikai thriller. Igaz, a kezdeti vonzereje a Diego Luna által alakított Cassian Andor radikalizálódásának története volt a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet eseményei előtt. A nézők azonban hamar beleszerettek sok más karakterbe, olyannyira, hogy Cassian alig szerepelt néhány epizódban. Merész húzás egy róla elnevezett sorozatban.

Forrás: Twitter, Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu