Resident Evil 4 remake: Ada Wong szinkronszínészét komoly támadások érték!

A szinkronszínész, aki a Resident Evil 4 remake-ben Ada Wong hangját adja, deaktiválta az Instagram kommenteket a rajongók vitriolos reakciói után.

 

 

Ada Wong szinkronszínésznője, Lily Gao deaktiválta az Instagram és Twitter-posztjaihoz fűzött kommenteket. Erre azután került sor, hogy több ezer vitriolos kommentet kapott, amelyekben kritizálták Wong alakítását a Resident Evil 4 remake-ben.

Bár a legtöbb gyűlölködő kommentet mostanra eltakarította, néhány játékosnak sikerült pillanatképet készítenie róluk, ami megmutatja, hogy a rajongók egy része mennyire indokolatlanul csúnyán viselkedett vele szemben.

„Tönkretetted a remake-et” – írta az egyik melodramatikus kommentelő. „Úgy érzem, hogy csak a pénzemet pazaroltam el azzal, hogy megvettem a deluxe kiadást, hogy ez a VA szinkronizálhassa Adát”.

„Remek, most, amikor kijön a Separate Ways, akkor némára kell tennem” – tette hozzá egy másik katasztrófa-turista. „A legrosszabb szinkronszínészi játék, amit évek óta hallottam. Hogy a Capcom miért téged vett fel a korábbi színésznő helyett, az számomra érthetetlen.”

„Miért viselkedtek úgy, mintha személyesen próbált volna megölni titeket?” – kérdezte egy értetlenkedő rajongó.

Gao visszautasította, hogy nyilvánosan kommentálja az ügyet. Csendben eltávolította a válaszokat minden olyan posztból, amely megemlíti a szerepét a remake-ben. Most pedig egy kivételével az összes posztot eltávolították a nyilvánosság elől. Az egyetlen megmaradt posztot pedig lezárták a kommentek elől.

A fandom túlreagálása emlékeztet arra, amikor Laura Bailey szinkronszínésznőnek ugyanezzel a gyűlölettel kellett szembenéznie, miután ő alakította a The Last of Us 2 Abbyjét.

Egy színész alakítását rengeteg minden befolyásolja – beleértve a forgatókönyvet, a rendezést és a szerkesztést. Ám ez nem akadályozta meg a rajongói közösségnek ezt a nevetséges részhalmazát abban, hogy elárasszák Gao közösségi médiáját, és gyűlölködő kommenteket hagyjanak.

A hét elején a Resident Evil 4 remake játékosai felfedezték, hogyan lehet kihagyni a Village Chief bossharcát. Ha nincs kedved újra megküzdeni Mendezzel a New Game + végigjátszás során, akkor egy korábbi automatikus mentés újratöltésével végigfuthatsz a főnöki harcának helyszínén.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu