Resident Evil 4 remake: a legújabb frissítés Pay to Win DLC-t is tartalmaz majd?!

A közelgő Resident Evil 4 remake frissítés, amely a Mercenaries módot adja hozzá a játékhoz, úgy tűnik, hogy a pay to win DLC-t is bevezeti.

 

 

A Resident Evil 4 remake közelgő frissítése a jelek szerint egy pay to win DLC-t is hozzáad a játékhoz. Méghozzá prémium fegyverfrissítő jegyek formájában, amelyekkel a játékosok fejleszthetik fegyvereiket. Az új RE4 legszembetűnőbb hiányossága a The Mercenaries volt. Ez egy olyan mód, amelyet az eredeti játékban a fő történet végigjátszásával lehetett feloldani.

A Resident Evil 4 remake a The Mercenaries mód nélkül jelent meg, de a Capcom egyértelművé tette, hogy ingyenes frissítésként érkezik majd.

A The Mercenaries DLC április 7-én érkezik az RE4 remake-hez. Ám úgy tűnik, nem egyedül. Annak köszönhetően, hogy Új-Zélandon már frissült a PlayStation Store, kiderült, hogy a remake-hez új prémium DLC érkezik. Ez a fizetős játékosoknak előnyt biztosítana a sztorimódban.

Erről először a Twisted Voxel számolt be. Megjegyezték, hogy az RE4 remake fegyverfrissítő jegyeinek árai valószínűleg 3 dollár lesz 1 jegyért, 7 dollár három jegyért és 10 dollár öt jegyért az Egyesült Államokban. Ezt a DLC-t a Capcom hivatalosan nem jelentette be. Az amerikai PlayStation Store-ban még egyáltalán nem jelent meg, így az árak változhatnak. Ettől függetlenül az biztos, hogy néhány Resident Evil 4 remake rajongót fel fog háborítani.

Sokan talán nem tartják nagy dolognak, hogy ilyen fizetős DLC-k léteznek egy egyjátékos játékban. Ám mindig fennáll az az aggodalom, hogy a játékegyensúlyban olyan változtatásokat eszközölhetnek, amelyekkel megpróbálják a játékosokat a prémium DLC-k irányába terelni. Ezeknek a jegyeknek a létezése gyakorlatilag megkönnyítené a készpénzzel rendelkező játékosok számára a játék Platinum trófeájának feloldását is. Ugyanis sokkal könnyebben fejleszthetik teljesen a fegyvereiket, ami egyes játékosok szemében bemocskolná a teljesítményt.

Hogy tisztázzuk, a fegyverfrissítő jegyeket a Resident Evil 4 remake játékosai is megszerezhetik a játékban, bár ezek rendkívül ritkák, a játékosok összesen csak kettőt kaphatnak.

A játékban elérhető fegyverfrissítő jegyek is elég drágák. Összesen 70 spinelre van szükségük ahhoz, hogy mindkettőt megszerezzék.

Jelen állás szerint a Resident Evil 4 remake játékosok nyugodtan figyelmen kívül hagyhatják ezeket a mikrotranzakciókat. Bár a megvásárlásuk megkönnyítheti azok dolgát, akik az RE4 remake-ben az S+ rangot próbálják megszerezni. Azonban a játék jelenlegi egyensúlyát szem előtt tartva egyáltalán nem szükségesek.

Forrás: Twisted Voxel

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu