Öt új izgalmas ingyenes játék, amelyekre érdemes odafigyelni 2023-ban!

Sokan szeretik a játékokat, de nem mindenki engedheti meg magának, hogy rendszeresen vásároljon új címeket, ilyenkor lehet jó választás egy ingyenes játék. Ötöt válogattunk most ki azokból, amelyeket érdemes 2023-ban figyelemmel követni!

Szerencsére a játékpiac egyre több ingyenes játék lehetőségét kínálja a játékosoknak, akik így is élvezhetik a legújabb fejlesztéseket. Nézzük, milyen ingyenes játékokra érdemes figyelni 2023-ban!

 

Disney Speedstorm

 

A Disney Speedstorm egy olyan nyilvánvaló ötlet, hogy úgy tűnik, már rég léteznie kellene. A játék összegyűjti a Disney legikonikusabb karaktereit, és egy kart versenyjátékba dobja őket. A szereplők között animációs, élőszereplős és Pixar-filmekből ismerős arcokat találhatunk. A játék bemutatása pozitív visszhangot váltott ki, amit egy zárt béta is megerősített. Eddig a Disney Speedstorm nagyszerű grafikával és pörgős játékmenettel tűnik ki, de még nem tudni, mennyire lesz fárasztó a tapasztalat. A fő kalandmód versenyzők szerint van felosztva, akiket egyenként kell feloldani. A karaktereket is lehet fejleszteni.

 

Blue Protocol

 

Az Amazon Games által kiadott Blue Protocol egy anime-stílusú JRPG valós idejű harcrendszerrel és fegyveralapú osztályrendszerrel. A Bandai Namco projektje 2022-ben jelent meg a Game Awards-on, és ígéri, hogy testreszabást, nagy világot, többjátékos módot és részletes történetet kínál. Eddig a Blue Protocol gyönyörű látvánnyal, szórakoztató hack and slash harccal és jó mennyiségű változatossággal mutatkozott be az öt osztályán keresztül. Mint egy MMORPG, a játék tartalmaz barlangokat, amiket a játékosok akár egyedül, akár csapatban is megküzdhetnek. Olyan címekkel a háta mögött, mint a Tales of Arise és a Scarlet Nexus, a Bandai Namco biztosan tudja, hogyan rakjon össze egy jó akció RPG-t.

 

Star Wars: Hunters

 

A Nintendo Switch nem kap túl sok konzol-exkluzív ingyenes játékot, különösen olyan hatalmas IP-kkel, mint a Star Wars. A Hunters egy PvP arénajáték, ami ötvözi a harmadik személyű lövöldözést a közelharcokkal. Miután kiválasztottak egy vadászt, a játékosok csapatokat alkotnak egymás ellen. A Star Wars: Hunters rendelkezik egy viszonylag lenyűgöző harcoslistával, akik osztálytípusokra vannak bontva, mint Tank és Támogató.

 

The Finals

 

2022-ben bejelentve és 2023. március 7-én indítva egy PC bétát, a The Finals egy csapat-alapú FPS az Embark Studios-tól, egy stockholmi fejlesztőtől, ami prioritást

ami prioritást fektet az ingyenes címekre. A The Finals úgy tűnik, hogy egy izgalmas és változatos lövöldözős élményt nyújt, amiben a játékosok különböző fegyverekkel és képességekkel rendelkező karakterek közül választhatnak. A játékban többféle játékmód is elérhető lesz, mint például a Deathmatch, a Capture the Flag és a King of the Hill.

Ezek csak néhány példák azokra az ingyenes játékokra, amikre érdemes figyelni 2023-ban. Természetesen még sok más cím is várható, amik szintén megérhetik a próbát. Ha szeretnél spórolni a játékokon, de nem akarsz lemaradni a legújabb trendekről, akkor érdemes követni ezeket a projekteket.

 

Tom Clancy’s The Division Heartland

 

A Ubisoft egy ingyenesen játszható címmel bővíti a The Division franchise-t, bár ez a játék már átesett néhány késedelemen. Ebből következően a Heartlandet az a veszély fenyegeti, hogy potenciálisan veszíthet a lendületéből, különösen, hogy a Ubisoft legutóbbi ingyenes játékai, mint például a Roller Champions, nem gyújtották fel a világot.

Ennek ellenére a The Division egy jól ismert tulajdonság, amely általában tisztességes, online fókuszú játékokat produkált, és a 2019-es folytatás ennyi év után is erősen tart. A Ubisoft túl sokat nem árult el a Heartlandről, csak annyit, hogy a játék tartalmazni fog egy PvPvE módot, amelyben 45 játékos küzd meg egymással.

 

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu