PS Plus Extra: vadonatúj day one-megjelenés várható májusban?! [VIDEO]

A PlayStation egy új első napon megjelenő játékkal lepi meg a PS Plus Extra előfizetőket, amely 2023 májusában érkezik az előfizetéses szolgáltatáshoz.

 

 

A PS Plus Extra vagy Premium szintre feliratkozott PlayStation Plus-előfizetők május 16-án egy vadonatúj, első napi megjelenést csodálhatnak meg a Humanity formájában.

A PS Plus Extra day one-játékok ritkaságszámba mennek, eddig csak néhányat adtak ki: az elsők között volt a népszerű macskajáték, a Stray, amely a kritikusok elismerését és számos díjat nyert.

Nemrégiben a Tchia című nyílt világú játék jött ki itt is az első napon. Ez is többnyire pozitív kritikákat kapott a kritikusoktól. A következő játék a Humanity lesz, és egészen más élményt nyújt majd, mint a Stray és a Tchia.

A Humanity egy bizarr akció/puzzle játék, amelyben a játékosok egy izzó kutya szerepébe bújnak, aki hatalmas emberhordákat vezet át veszélyes szakaszokon. A Humanity több mint 90 pályát tartogat a játékosok számára, amelyeket a megjelenéskor kipróbálhatnak. Ezen felül felhasználók által generált tartalmak is lesznek benne. Ezért a fejlesztők május 16-án, az első nap PS Plus Extra játékaként szeretnék elindítani. Ez biztosítja, hogy a Humanitynek rögtön a kezdetektől fogva nagy játékosbázisa legyen. Mindez azt is jelenti, hogy potenciálisan többen fognak tartalmakat létrehozni, amelyeket megoszthatnak másokkal. Így a játék hosszú életűvé válik.

A Humanityvel kapcsolatban kényelmes dolog, hogy PS4 és PS5 konzolokon is elérhető lesz, így nem kell a Sony legújabb konzoljára frissíteni ahhoz, hogy valaki PS Plus Extra előfizetésén keresztül kipróbálhassa.

Nem mellesleg a Humanity mindkét headset-generáció számára támogatja a virtuális valóságot. A Humanity VR-módja opcionális, de az eredeti PlayStation VR és a PlayStation VR2 is támogatja.

A Humanity jelenleg az egyetlen új, 2023 májusára megerősített PS Plus Extra játék. Ám ez szinte biztosan változni fog az elkövetkező hetekben. Nagyon valószínű, hogy a május 16-át megelőző héten nagy bejelentést tesz a Sony. Ebben a többi új Extra és Premium játékot is megerősítik. Hogy mik lehetnek ezek a játékok, arról jelen pillanatban csak találgathatunk. Azonban a rajongók újabb címek és klasszikus játékok keverékére számíthatnak.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu