Meglepő eredmények: így fut a Dead Island 2 a PS5-ön és az Xbox Series X/S-en [VIDEO]

A régóta várt zombis akciójátékot összehasonlították a legújabb konzolokon, és kiderült, hogy a Dead Island 2 melyik teljesít jobban.

 

A Dead Island 2 egyike volt a leginkább várt játékoknak az elmúlt években, de a fejlesztése nem ment zökkenőmentesen. A 2014-ben bejelentett folytatást több stúdió is átvette, és sokan már azt hitték, hogy soha nem fog elkészülni. Most azonban végre megjelent a zombis akciójáték, amelyben a játékosok véres módon apríthatják fel az élőhalottakat.

A Dead Island első része nagy sikert aratott, így a Dambuster Studios-nak nagy feladat volt megfelelni a magas elvárásoknak. A játék teljesítménye szempontjából sokakat meglephet, hogy milyen jól fut a folytatás a legújabb generációs konzolokon.

A Digital Foundry összehasonlító videójában látható, hogy a horrorjáték hogyan fut a PS5-ön, az Xbox Series X/S-en, és még az előző generációs konzolokon is. Sok új játék esetében előfordul, hogy az egyik konzolon jobban fut, mint a másikon, de a zombis akciójáték esetében nagyon közel vannak egymáshoz a teljesítmények. A PS5-ön és az Xbox Series X/S-en mindhárom konzol lenyűgözően stabil 60 FPS-sel futtatja a játékot. Az Xbox Series X/S-en néha előfordul egy kis képfrissítés-csökkenés, de ez nagyon minimális. Az egyetlen jelentősebb különbség a konzolok között az, hogy az Series S-en kevesebb képrészlet látható néhány ponton, mint az Series X-en és a PS5-ön.

Még az előző generációs konzolokon is nagyon jól fut az új Dead Island képfrissítés szempontjából, de vannak apró képrészletek és animációk, amelyek hiányoznak, és amelyek élettel telibbé tehetnék a játék világát.

A Dead Island 2-nek nehéz volt a fejlesztése, de úgy tűnik, hogy megérte a várakozás és a kitartás mind a rajongók, mind a fejlesztők számára. A játék nem tökéletes, de üdítő látni egy új megjelenést, amely ilyen simán és következetesen fut több konzolon is.

A Dead Island 2 már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A játék kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu