Josh Brolin meztelenül pózolva népszerűsíti sikersorozatának következő évadát!

MOZI HÍREK – Úgy van, Josh Brolin meztelenül pózol az Odakinn 2. évadának promóciójához! Egy pimasz és leleplező posztban utalgat a sci-fi western új irányvételére…

 

 

Josh Brolin meztelenül ült portrét az Odakinn 2. évadának promóciójához. A 2022 áprilisában a Prime Videón debütáló sci-fi western középpontjában az Abbott család áll. Az Abbottok éppen menyük elvesztését próbálják feldolgozni, amikor a földjükön egy titokzatos fekete ürességet fedeznek fel. A helyzetet tovább bonyolítja a csavargó Autumn (Imogen Poots) érkezése, aki talán többet tud, mint amennyit elárul.

Brolin, aki a főszereplő Royal Abbottot alakítja, a közösségi médiában egy meztelen fotóval utalgatott az Odakinn 2. évadának érkezésére.

A színész, aki a Marvel Moziverzumban Thanos megformálásáról is ismert, a fotó képaláírásában megemlítette, hogy a jelenleg is forgatott sci-fi sorozat „más irányba” tart. Hogy ez az irány mennyi meztelenkedést jelenthet, egyelőre nem tudni. Ám az mindenképp örömteli, hogy Brolin a legfontosabb ruhadarabjától – a kalaptól – azért nem válik meg.

Az Odakinn 2. évadját 2022 októberében újították meg. Ráadásul új íróval az élen. Charles Murray, aki korábban a Sons of Anarchy-n dolgozott, vette át az alkotó Brian Watkins helyét. Az Odakinn szereplőgárdája, amelyben Lili Taylor, Tamara Podemski, Lewis Pullman és Will Patton is szerepel, az 1. évadot egy jelentős fejleménnyel zárta, amely egy sor új kérdést vet fel a sorozat rejtélyeivel kapcsolatban.

A második évadnak egyelőre nincs hivatalos megjelenési dátuma. Spekulációk szerint 2024 tavaszán érkezhet leghamarabb.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu