Fallout 4: itt az újabb bizonyíték, hogy milyen elképesztően realisztikus a játék!

Érdekes egybeesés, hogy egy Fallout 4 rajongó örökölt egy asztalt, amely szinte pont ugyanúgy néz ki, mint az egyik a játékban.

 

 

Különös véletlen egybeesés, hogy egy Fallout 4 rajongó egy olyan asztalt örökölt, amely kísértetiesen hasonlít egy, a játékban található példányra.

A Bethesda 2015-ben megjelent Fallout 4 játéka a sorozat számos rajongójának nyújtott éveken át tartó felfedezést az ábrázolt világ poszt-apokaliptikus környezetében.

A sorozat sok rajongója a hihetetlen részletgazdagságáért szereti a játékokat. A Bethesda védjegye, a részletesség és a kiterjedt pályák mellett a Fallout 4-et esztétikája miatt is szeretik. A gyönyörűen hihető retró-futurista stílus miatt, amely az 1950-es éveket idézi fel annak ellenére, hogy a játék a jövőben játszódik. Az öltözködéstől a dekorációig a Fallout-játékokat egyértelműen ez az időszak ihlette. Egy konkrét játékos újonnan örökölt bútordarabja pedig tökéletesen illeszkedne a franchise-ba.

Miközben a játékban Dunwich Borersen keresztül kutakodott, egy CalyxCell néven futó Reddit-felhasználó megosztott egy összehasonlító képet a játékban található asztalról és egy asztalról, amelyet nemrég örökölt. A játékban található és a játékos által örökölt asztal szinte teljesen megegyezik. A két retró bútordarab annyira nyilvánvalóan hasonlít egymásra, hogy CalyxCellnek nem volt más választása, mint megosztani az összehasonlítást egy subredditen.

CalyxCell posztjának kommentjeiben egy történelemhez értő személy szerint ez a bútor egy úgynevezett írógépasztal. CalyxCell érdekesnek találta ezt az információt, mivel a nagymamájuk, akitől az asztalt örökölték, könyvelő volt. Így logikus, hogy a rokonuknak írógépasztala volt.

A poszthoz hozzászólók közül mások is megemlítették, hogy ezek a különleges részletek mennyire hozzátesznek a Fallout 4 realizmusához, amiért olyan sok játékos szereti a játékot.

A Fallout 4 még ennyi év után is sok játékos kedvenc RPG címe marad, köszönhetően a gazdag és részletes világának. A dizájn élethűvé és hihetővé teszi a játékot. Az olyan részleteknek köszönhetően, mint ez a konkrét íróasztal, megmutatja, hogy a Bethesda mennyi erőfeszítést tett a játék fejlesztésébe. Ez az egyik oka annak, hogy sok játékos ilyen rengeteg időt tölt a Bethesda által készített RPG-kkel. Nem titok, hogy a stúdió nagy időt és energiát fektet a játékai világába. CalyxCell felfedezése tökéletes példája ennek a részletekre való odafigyelésnek.

Forrás: Reddit

Not terribly notable, but I found a table in Dunwich Borers that looks a lot like a table from the 50’s that I inherited (needs beer bottles)
by u/calyxcell in fo4

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu