Az új Hang nélkül-előzményfilm friss felvételei sokkoló eseményt mutatnak be!

MOZI HÍREK – Az új felvételekből többet megtudhatunk a Hang nélkül közelgő előzményfilmjéről, melyben Djimon Hounsou visszatér.

 

 

A Hang nélkül prequel-mozi (A Quiet Place: Day One) új felvételeiből kiderül, milyen borzalmakat láthatunk a közelgő előzményfilmben. A film 2024. március 8-án kerül a mozikba, Djimon Hounsou pedig újra eljátssza a Hang nélkül második részéből ismert szerepét. Emellett Lupita Nyong’o, Joseph Quinn és Alex Wolff is csatlakozik a filmhez kulcsszerepekben.

Most a Paramount új felvételeket tett közzé az A Quiet Place: Day One című filmből a CinemaConon, amelyekből kiderül, hogy a film New Yorkban fog játszódni, és Lupita Nyong’o meg nem nevezett karakterét követi majd.

Őt az utcán láthatjuk, amint az invázió első napján idegen meteorok záporoznak az égből. Nyong’o egy anyát alakít majd, aki megpróbálja megvédeni gyermekeit az első napon, ami az első két film eseményei alatt játszódik.

A film forgatása 2023 februárjában kezdődött. Nyong’o szerepe hasonló az Emily Blunt által alakított Evelynéhez, aki a Hang nélkül második részében egyedül neveli gyermekeit. Nyong’o-nak karakterének azonban sokkal durvább első napot kell majd átélnie az invázió során. Amely, mint látjuk, a New York-ot ért meteor-támadással kezdődik.

Az különíti el az A Quiet Place: Day One-t az előző két filmtől, hogy az invázió első napjaira koncentrál. Mivel egy olyan időszakban játszódik, amikor senki sem tudja, hogy „a halál angyalai” vonzódnak a hangokhoz, a film feszültséget ígér a szereplők kezdeti ismereteinek hiánya miatt.

A közönség azt is tudja, hogy bizonyos hangfrekvenciák sebezhetővé tehetik az idegeneket, a karakterek azonban még nem tudják, ami tovább fokozza az első napok rémületét.

Bár a franchise rendezője, John Krasinski fejlesztette a történetet, a Day One rendezője és írója Michael Sarnoski lesz. A rendező Jeff Nichols-szal közösen írta a forgatókönyvet. Az új kreatív csapat pedig másfajta hangulatot jelez az előzményfilmhez. Most, hogy kiderült a film új akciója, úgy tűnik, érdemes várni a franchise ijesztő eredettörténetére.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu