Deadpool 3: Meglepetés karakter tér vissza az X-Force-ból, maga Ryan Reynolds erősítette meg!

MOZI HÍREK – Az izgalom már eddig is a tetőfokára hágott a Marvel Moziverzum (MCU) következő Deadpool-filmjével kapcsolatban, erre Ryan Reynolds bejelentette, hogy egy váratlan X-Force karakter tér vissza a harmadik részben!

 

A Deadpool 3 egyike a Marvel Studios leginkább várt projektjeinek, amelyben először jelenik meg egy Fox Marvel Univerzumból származó karakter a főszerepben. A szereposztásban Ryan Reynolds a címszereplőként tér vissza, mellette pedig Hugh Jackman is feltűnik majd a Wolverine karakterében.

Reynolds a Twitteren erősítette meg a Deadline beszámolóját, miszerint a Deadpool 2-ből Rob Delaney is visszatér, Peter szerepében a Marvel Studios Deadpool 3-jában. Delaney karaktere, Peter, az előző részben komikus elemként szolgált, mint egy átlagos ember – szuperképességek nélkül –, aki csatlakozik Deadpool X-Force csapatához. Peter egy vicces halálos jelenet során vesztette életét, de végül visszatért, miután Deadpool Cable időutazós eszközének segítségével visszahozta őt az életbe. A karakter a harmadik részben valószínűleg szintén szórakoztató pillanatokat fog nyújtani, bár nem biztos, hogy nagyobb szerepet kap a többi visszatérő szereplőhöz képest.

A Deadpool 3 az újonnan érkezők mellett számos rajongó által kedvelt színészt hoz vissza a Fox által készített két Deadpool-filmből. A visszatérő csillagok között ott van Karan Soni, aki Dopinder taxisofőrt alakítja, Leslie Uggams, aki Deadpool szobatársát, Blind Al-t játssza, Morena Baccarin, aki az antihős menyasszonyát, Vanessát alakítja, és Stefan Kapičić, aki az X-Men tagját, Colossus-t játssza. Ezenkívül Jackman is visszatér a Wolverine szerepében, bár ezúttal egy különböző verziót alakít, mint amilyen 2017-es Logan című filmben volt.

A Deadpool 3 további tehetséges új szereplőket is bemutat, köztük Emma Corrin (The Crown) és Matthew Macfadyen (Succession) is szerepet kapnak, de egyelőre nem ismert, milyen karaktereket alakítanak majd. A Deadpool 3 esetlegesen foglalkozhat Patrick Stewart és Jackman közös Logan sztorijával is, ugyanis Stewart, aki Charles Xavier szerepében tűnt fel, egy interjúban célzott arra, hogy esetleg szerepet kaphat az MCU filmjében, amikor a ComicBook.com-nak azt mondta: „Úgy mondták nekem, hogy álljak készen.” Deadpool 3-ban az is pletykált, hogy Reynolds karaktere, Wade Wilson találkozik majd a Time Variance Authority (Időeltérések Hatósága) és Owen Wilson által játszott Mobius karakterrel a Disney+ Loki sorozatából.

A Fox-franchise visszatérései a Deadpool 3-ban arra utalnak, hogy Wade Wilson találkozása a TVA-val valószínűleg megtörténik. Delaney visszatérése Peter szerepében erre utalhat, hiszen ő és a visszatérő Vanessa is az idővonalakkal való manipuláció miatt kerültek vissza az életbe, amit a TVA szigorúan büntet. A karakterek visszatérése arra enged következtetni, hogy a Deadpool 3 egy részben a Fox univerzumában játszódik, mielőtt a hírek szerint a több univerzum közötti utazás során Reynolds karaktere az MCU-ba kerül, ahol valószínűleg több Fox-filmből ismert karakterrel találkozik majd a Deadpool 3 végére.

Forrás: Ryan Reynolds/Twitter & Deadline

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu