Pedro Pascal a Gladiátor folytatásában szerepel majd Ridley Scott rendezésében!

MOZI HÍREK – Pedro Pascal, a „The Last of Us” HBO-s sorozat sztárja, Ridley Scott „Gladiátor” című filmjének folytatásában szerepel majd, amelyet a Paramount fog bemutatni.

 

Az eredeti „Gladiátor” című film, amelynek főszerepét Russell Crowe alakította, 2000-ben került a mozikba, és több mint 460 millió dolláros bevételt hozott világszerte. A film 12 Oscar-díjra jelölték, és ötöt meg is nyert, köztük a Legjobb film díját. Az új film a 2000-es sikertörténet folytatásaként szolgál majd, és az előző film eseményei után veszi fel a fonalat.

A folytatásban Pascal mellett olyan színészek szerepelnek majd, mint Paul Mescal, Barry Keoghan, Joseph Quinn, Connie Nielsen és Denzel Washington. A film rendezője, Ridley Scott is visszatér, aki a Scott Free Production elnöke, Michael Pruss mellett, valamint Doug Wick és Lucy Fisher a Red Wagon Entertainment képviseletében is producerként dolgozik majd.

Az új film forgatókönyvét David Scarpa írta, és a film a tervek szerint 2024. november 22-én kerül a mozikba. A Paramount Pictures a film megjelenését tervezi ezen a napon.

Pedro Pascal népszerűsége az utóbbi években rohamosan nőtt, miután a „Trónok harca” című sorozatban nyújtott alakításával berobbant a köztudatba. Azóta olyan sikeres sorozatokban játszott, mint a „The Last of Us” és a „The Mandalorian”, és számos filmszerepben is láthattuk már.

Pascal legközelebb Ethan Hawke oldalán tűnik fel Pedro Almodóvar rövidfilmjében, a „Strange Way of Life”-ban, amely a Cannes-i filmfesztiválon fog debütálni és a Sony Pictures Classics által kerül bemutatásra ősszel. Emellett szerepet kapott még Ethan Coen „Drive Away Dolls” című filmjében, amelyet a Focus Features forgalmaz és 2023 szeptemberében kerül bemutatásra. Pascal továbbá Anna Boden „Freaky Tales” című filmjében is szerepel, amely várhatóan még az idén bemutatásra kerül.

Forrás: Deadline 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu