Diablo IV: valami nem stimmel mindenki kedvenc nekromantájával?!

Rod Fergusson vezérigazgató a közelmúltbeli panaszok után kommentálta a Diablo IV Necromancer minionok jelenlegi állapotát a szerver slam kapcsán.

 

 

A Diablo IV nekromantái fellélegezhetnek, mivel a Blizzard Entertainment meghallgatta panaszaikat. Egy hotfix kiadására készülnek, amely kicsit feltupírozza a gyenge csontváz-minionokat. A játék osztályegyensúlyát nagyon nehéz pontosan belőni a megjelenésig. Ugyanis nem csak a korábbi Diablo-bejegyzések archetípusait modernizálja. A Diablo 3-hoz képest még inkább igyekszik az osztályoknak sajátos játékstílust adni.

A nyílt bétával játszó emberek a Diablo IV-ben a druidákat nem találták eléggé meggyőzőnek, míg sokan egyetértettek abban, hogy a nekromanták túl erősek.

Különösen a megölhetetlen minionjaik torzították úgy a játékélményt, ahogy a többi osztály nem tudta. A játékosok visszajelzéseit figyelembe véve a Diablo IV fejlesztői számára a nyilvánvaló megoldás az volt, hogy a nekromanta csontvázainak tuningolása mellett a druida képességeit is erősítsék. Azonban a nerf-kalapács talán túl keményen csapott le az egyensúlyra való törekvés során.

Ahogy a Diablo IV szerver slam folytatódott, a játékosok kezdtek rájönni, hogy a nyílt bétából származó halhatatlan seregük alig több, mint egy csapat csoszogó csontváz, amely szétesik, ha egy Fallen úgy dönt, hogy feléjük tüsszent. Miután olyan platformokon, mint a Twitter, a Reddit, vagy akár a játék hivatalos fórumain elégedetlenségüknek adtak hangot, a Blizzard számára nyilvánvalóvá vált, hogy az idézési képességek elmaradnak a Bone vagy Blood képességekhez képest. Rod Fergusson általános menedzser közbelépett egy bejelentéssel, miszerint a nekromanta kegyencek kapnak néhány nagyon szükséges finomítást.

Tekintettel arra, hogy Fergusson maga is Necromancer main, a Diablo IV közösség néhány tagja sosem aggódott a karakter hatékonyságáért még a jelenlegi állapotában sem.

Olyan prominens streamerek, mint Asmongold, szintén visszajelzést adtak a jelenlegi csontvázakról. Végül megköszönték a fejlesztőcsapatnak, hogy meghallgatták a játékosbázist. A hotfix a tervek szerint a szerver slam alatt fog megjelenni, és remélhetőleg enyhíti a Necromancer kegyencek egészséghiányát.

Az általános benyomásokat tekintve a szerver slam egy autentikusabb Diablo IV élményt jelent. A Legendary drop-ráták az induláskor várható értékekre csökkentek. A kincsek megszerzésének nehezítése ellenére játékosok arról számolnak be, hogy 90 perc farmolás Kor Draganban még mindig legalább húsz Legendary cuccot eredményez. Ez arra készteti a rajongókat, hogy elgondolkodjanak azon, vajon a Blizzard tovább csökkenti-e a rátát, hogy megőrizze a ritkaságukat.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu