Rettegni fogunk majd játék közben a Dying Light 2 új DLC-jétől a játék rendezője szerint!

A Dying Light 2 legújabb frissítése a borzongást és a rettegést visz egy egészen új szintre, a rendező szerint. Tymon Smektała szavai alapján a játékosok „össze****ják majd magukat” a félelemtől az éjszakai játékélmény alatt, így ideje összeszednünk minden bátorságunkat!

 

A Techland fejlesztőcsapata nem pihen, a Dying Light 2 további frissítéseinek készítése közben. A játék rendezője, Tymon Smektała arról beszélt a The Gamernek, hogy milyen változásokat tartogat az egyik ilyen frissítés.

A rendező szerint a játékban egy új éjszakai élményen dolgoznak, ami azt jelenti, hogy Villedor, a játék helyszíne, sokkal ijesztőbbé válik, miután lemegy a nap. A lengyel stúdió „nem fogja vissza magát”, így új játékmechanikákat, vizuális trükköket és hangokat is bevetnek, amelyektől a játékosok – Smektała szavait idézve – „össze****ják majd magukat” majd a félelemtől.

„össze****ják majd magukat” majd a félelemtől.

Ez a frissítés valószínűleg a nyár elején fog megjelenni.

Februárban a Techland már megosztott egy roadmapot, amelyből kiderül, hogy a játék második nagy történetmesélős DLC-je idén fog megérkezni. Ebben többek között egy új helyszínt is be lehet majd járni.

A stúdió emellett egy fantasy játékon dolgozik, amiről már két koncepciós képet is megosztottak, továbbá arra is utaltak, hogy szívesen elkészítenék a Dying Light 3-at is.

Ez a hatalmas frissítés megmutatja a Techland elkötelezettségét a Dying Light 2 játékában, hogy a lehető legfélelmetesebb élményt nyújtsa a játékosoknak. A frissítés nem csak új játékmechanikákat hoz, hanem tovább mélyíti a játék történetét és atmoszféráját is, ami minden Dying Light 2 rajongónak jó hír lehet.

Az új frissítéssel a Dying Light 2 még izgalmasabbá és félelmetesebbé válik. Az új játékmechanikák és a vizuális trükkök teszik majd ezt az élményt olyan intenzívvé, mint eddig soha. Ez a váratlan és sokszor megrázó játékélmény adja a Dying Light 2-nek azt a különleges hangulatot, amit a rajongók annyira szeretnek.

Az éjszakai játékélmény a Dying Light 2 egyik központi eleme, és ez az új frissítés még tovább fokozza ezt az élményt. Ezzel a Techland tovább erősíti hírnevét, mint a horror műfaj egyik meghatározó fejlesztője.

Tymon Smektała és a Techland stúdió munkája által a játékosok új és izgalmas kihívásokkal találkozhatnak, miközben átjárják Villedor rettegett utcáit. Az új frissítés sokkal intenzívebbé és ijesztőbbé teszi az éjszakai játékot, így minden Dying Light 2 rajongó már most izgatottan várja a nyári frissítést.

A Dying Light 2 új frissítése tehát új szintre emeli a játék éjszakai élményét, és tovább erősíti a Techland hírnevét, mint a horror műfaj egyik legmeghatározóbb fejlesztője. A játékosok már most izgatottan várják, hogy milyen új kihívásokkal találkoznak majd a játékban, és hogy milyen új élményekkel gazdagodnak majd a frissítés után.

Forrás: The Gamer

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu