Visszatér a Mortal Kombat 2 gonosza – három nagy karaktert is hozhat a folytatás

MOZI HÍREK – A Mortal Kombat 2 producere utalt arra, hogy Joe Taslim visszatér a filmbe, és ha Bi-Han is benne lesz a folytatásban, ez három fontos karaktert is felvet a Mortal Kombat világából.

 

 

A Mortal Kombat franchise visszatért a nagyvászonra a 2021-es újraindítással, amelyben Cole Young (Lewis Tan) MMA harcosnak kell harcolnia a Föld birodalma ellen az Outworld erőivel szemben. A Mortal Kombat sok híres karaktert tartalmaz a játékokból, amelyek inspirálták, köztük Bi-Han-t, azaz Sub-Zero-t (Joe Taslim), és úgy tűnik, hogy a 2021-es film nem lesz az utolsó szereplése a franchise-ban.

A Mortal Kombat 2 forgatása 2023 nyarán kezdődik el, és a Mortal Kombat producere, Todd Garner egy képet posztolt magáról Joe Taslimmel és Chin Hannal (aki Shang Tsungot alakítja a Mortal Kombatban) együtt. Garner posztjában a „2…” felirat szerepel, és mind Taslim, mind Han békejelet mutatnak a képen, ami erősen utal arra, hogy mindketten visszatérnek a Mortal Kombat 2-be. Taslim esetében ez azt is jelentheti, hogy Bi-Han átalakul Noob Saibottá a Mortal Kombat 2-ben, ami nem kevesebb mint három legendás Mortal Kombat karakter megjelenését vetíti előre a folytatásban.

 

 

Bi-Han visszatérhet a Mortal Kombat 2-ben – mint Noob Saibot

 

Sub-Zero elég tüzes véget ér Scorpionnal szemben a Mortal Kombat végső összecsapásában, de még a legvéresebb halálesetek sem véglegesek a Mortal Kombat univerzumban. Bi-Han saját története is tanúskodik erről a Mortal Kombat játékokban, hiszen Bi-Hant megöli Scorpion, majd később visszatér Noob Saibotként. Joe Taslim visszatérése a Mortal Kombat 2-ben erősen arra utal, hogy Noob Saibot formájában fog feltűnni.

Taslim átalakulása Sub-Zeróból Noob Saibottá a Mortal Kombat 2-ben sokkal többet jelentene, mint csak Bi-Han visszahozatalát a tornára. Ez lenne az első alkalom, hogy Bi-Han gonosz múltját teljes egészében bemutatnák egy filmes kontextusban. Sub-Zero szereplése mint a Mortal Kombat végső főellensége ritkaság az összes karaktertörténetében, és visszatérése mint Noob Saibot egy másik ajtót is kinyitna.

 

 

Egy újabb harc Scorpionnal most sokkal valószínűbb

 

A Mortal Kombat Scorpion és Sub-Zero híres rivalizálásával kezdődik és végződik, először Hanzo Hasashi (Hiroyuki Sanada) és Bi-Han küzd egymással a film prologusában feudális Japánban. Hanzo később visszatér a Mortal Kombat végső összecsapásában, és Cole Younggal (Lewis Tan) együtt legyőzi Sub-Zerót. Mindkét harc kiemelkedő pillanata volt a filmnek. Bi-Han visszatérése és lehetséges átváltozása Noob Saibottá azt jelenti, hogy Scorpion visszajövetele is szinte biztosra vehető.

Forrás: Screen Rant

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu