The Last of Us-ihlette kísértetházat építhet a Universal Studios?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Universal Studios idei Halloween Horror Nights rendezvényén a The Last of Us című PlayStation-sorozat alapján készült kísértetház is helyet kap.

 

 

A Universal Studios elárulta, hogy egy The Last of Us-témájú kísértetházat épít. A stúdió éves Halloween Horror Nights rendezvényének részét képező attrakciót mind a játék, mind az HBO-sorozat készítői örömmel fogadták.

A Universal Halloween Horror Nights 1991-ben indult és hamarosan éves hagyománnyá nőtte ki magát, amelynek során a Universal parkjait Halloween-téma veszi át, kísértetházakkal és olyan licencelt filmek szereplőinek ijesztgetésével, mint a Halloween és a Texasi láncfűrészes mészárlás.

A The Last of Us videójátékok és a televíziós sorozat elsöprő sikerével csak idő kérdése volt, hogy az Universal a hatalmas népszerűségnek örvendő franchise ikonográfiáját is beillessze az éves halloweeni rendezvényébe. A széria mind a kaliforniai Hollywoodban, mind a floridai Orlandóban található parkokba kísértetházként épül be. A Pittsburghi Karantén Zónában a vendégek egy sor félelmetes folyosón és alagúton navigálhatnak majd. Ezek telis-tele lesznek a játékokban szereplő mutáns gombától megfertőzött szörnyekkel. Például a Clickerekkel, Stalkerekkel és Runnerekkel.

A kísértetházban a sorozat sztárjaival, Joellel és Ellie-vel is találkozhatnak a vendégek. A lények elől menekülnek, illetve a nyomukban lihegő, Hunters néven ismert ijesztő embercsapat elől. A sorozat alkotója, Neil Druckmann közleményben fejezte ki izgatottságát a The Last of Us idei Halloween Horror Nights-ba való bekerülése miatt. Rajongóként és gyakori látogatóként jellemezte magát.

A kísértetház az idei Halloween Horror Nights során, amely szeptember 1. és október 31. között zajlik, bizonyos kiválasztott éjszakákon nyitja majd meg kapuit.

Az HBO-adaptáció második évadát jelenleg valamikor 2025-re tervezik. Ám ez a folyamatban lévő Writers Guild of America sztrájk miatt csúszhat. A sorozat harmadik epizódja, a „Long, Long Time” dicséretet kapott a rajongóktól és a kritikusoktól, sőt, a sorozat társalkotója, Craig Mazin levelet is kapott a legendás rendezőtől, Steven Spielbergtől, aki dicsérte az epizódon végzett munkáját.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu