Halasztáson esett át az Immortals of Aveum is!

Szerencsére az Ascendant Studios játéka (ami amúgy egy fantasy FPS lesz mágiával) nem csúszott át 2024-re, így még idén profitálhat belőle az amúgy ketté bomló Electronic Arts (EA Sports, EA Entertainment).

 

A terv eddig az volt, hogy a kurrens-gen játék július 20-án fog megjelenni, de a fejlesztőknek még egy kis plusz idő kell. A stúdió alapítója, Bret Robbins az Ascendant Studios weboldalán közölte a halasztást: „Hé harci mágusok, az Immortals of Aveumra adott reakcióitok az elmúlt hetekben hihetetlenül inspirálóak voltak a PlayStation Showcase-en bemutatott trailertől kezdve a legutóbbi előzeteseken át a játékmenet-bemutatóig és a Summer Game Fest egyik legjobban várt játékának megnevezéséig. Ez csodálatos volt.

Mint tudjátok, ez az első játékunk, amelyet független, saját finanszírozású stúdióként készítünk. Öt évvel ezelőtt ambiciózusan nekiláttunk, hogy egy új fantáziavilágban egy eredeti, mágikus, belső nézetes lövöldözős játékot készítsünk. Útközben átvészeltünk egy világjárványt, új csapatot építettünk, Unreal Engine 5.1-en fejlesztettünk, és feszegettük a lehetségesnek vélt határokat. Most pedig a célvonal a láthatáron van.

A játékkal kapcsolatos legutóbbi visszajelzések azt bizonyítják számunkra, amit már eddig is éreztünk: az Immortals of Aveum valami különleges. Annak érdekében, hogy teljes víziónkat megvalósíthassuk, néhány héttel hosszabbítunk, így az új megjelenési dátum augusztus 22., kedd lesz. Ez időt ad nekünk arra, hogy tovább csiszoljuk a játékot, befejezzük az összes platformra való optimalizálást, és egy erős megjelenést biztosítsunk. Tartozunk ennyivel magunknak és nektek, hogy ezt jól csináljuk. Maradjatok velünk, hogy az elkövetkező hetekben további információkat kaphassatok a játékról, és köszönjük, hogy velünk együtt részt vettetek ezen az utazáson!”, írta Robbins.

Szóval ezúttal sincs szó olyan jelentős késésről, mert egy hónapot ki lehet már bírni. Az Immortals of Aveum tehát augusztus 22-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam, Epic Games Store, és a kiadót ismerve 100%, hogy Denuvóval megterhelve). Lassan meg kell szokni, hogy nem minden játék fog már PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kijönni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu