Akkorát bukott a The Flash, hogy törölhettek miatta egy régen várt DC-projektet?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A The Flash sikere állítólag meghatározta, hogy a Warner Bros. folytatja-e a nagy érdeklődéssel várt DC-projektet a rajongók kedvenc színészével.

 

 

A DCEU utolsó filmjeként sok múlott a The Flash-en. Nemcsak a siker vagy a kudarc szempontjából, ami egy rebootot indokolna, hanem abban is, hogy a Warner Bros. Discovery állítólag zöld utat ad-e a Batman Beyondnak, feltehetően Michael Keaton Batmanjével.

Keaton előtt fényes jövő állt Batmanként az új Flash után a Warner Bros. korábbi rendszere alatt. A Warner Bros. és a Discovery egyesülése után azonban ez a jövő, sok más mellett, rövid életű volt. A Warner Bros. Discovery vezérigazgatójának, David Zaslavnak a vezetése alatt törölték a Batgirl-filmet. Ebben Keaton Batmanként szerepelt volna. Azóta más Batman-jelenetek is elmaradtak.

Ami azonban a Batman Beyondot illeti, úgy tűnik, minden oldalról ellentmondásos hírek érkeznek arról, hogy mit hoz a jövő.

2022 decemberében iparági bennfentesek arról számoltak be, hogy a Batman Beyond a Discovery fúziója után határozatlan időre leállt. A Fatman Beyond podcastben kifejtettek szerint azonban Kevin Smith elmesélte, hogy összefutott Michael Uslan fiával a The Flash premierjén. Állítólag megtudta, hogy a Batman Beyond talán a film nyitóhétvégi kasszasikerén nyugszik. A film producere, Michael Uslan vette meg a Batman jogait. Azóta minden Batman-film stáblistáján szerepelt a Batman (1989) című filmtől a The Batmanig. A premieren Michael Uslan fia elmondta Smith-nek, hogy apja azért nem volt ott a premieren, mert a The Flash valós idejű bruttó számait figyelte. A producer fia szerint a WBD zöld utat adott volna a Batman Beyondnak, ha az új Flash a nyitóhétvégéjén a tavalyi Batmannel egyenértékű bevételi számokat produkál.

Másnap Uslan cáfolta ezeket a pletykákat, kijelentve az Instagramon, hogy „ez egyáltalán nem pontos történet”. Ám a The Flash nyitóhétvégéje meg sem közelítette a The Batman bevételi számait. Sőt, még a tervezetthez képest is alulteljesített.

Így Uslan kénytelen volt visszavonni olyan kijelentéseket, amelyeket talán soha nem kellett volna nyilvánosan megosztani.

A Batman Beyond folytatása a rajongókon múlik. A karaktert végül is a megalkotása óta nem használták ki eléggé. Bár, látva, hogy a The Flash újra megismerteti a közönséggel Keaton Batmanjét, most lenne a legjobb alkalom a film elkészítésére. Különösen, hogy az új Flash megnyitotta a DC multiverzumot. Így a DC kánonon belül a különböző verziók különböző idősíkjai együtt léteznek a filmben. A Batman Beyond Keatonnal, lehetőleg Tim Burton rendezésében, még mindig megfontolandó lenne a WBD számára. Ám az új Flash pénzügyi sikere hosszú távon segítené az esélyeit.

Forrás: Twitter, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu