Végre! Maga mögött hagyja a PlayStation 3-at a Metal Gear Solid 4!

Tizenöt éve, hogy megjelent a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots PlayStation 3-ra, és azóta a Konami sehol máshol nem adta ki újra az erősen korosodó Snake kalandjait.

 

A minap már beszámoltunk arról, hogy a Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 mit tartalmaz, mire fog megjelenni, és mikortól számíthatunk a játékokra, amik közül az első három Metal Gear Solidot külön, egyesével is meg lehet majd vásárolni. Viszont már a kollekció neve is gyanús: Volume 1, azaz első rész, így a Konami már most tervezi, hogy lesz egy második pakk is. Ezt nem csak laikusként lehet kijelenteni.

A Twitteren bukkant fel, hogy az új weboldal a Metal Gear Solid számára rendelkezik egy idővonallal, ami érthető, hiszen Kojima Hideo játékai nem időrendben zajlanak le történetileg. A site-on láthatjuk az első kollekció játékait, de ha megvizsgáljuk a weboldal elemeit, hirtelen gombokat találhatunk a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriotsnek, a Metal Gear Solid V: Ground Zeroesnak, a Metal Gear Solid V: The Phantom Painnek, illetve a Metal Gear Solid: Peace Walkernek!

Ez a négy játék lehet a kollekció második felvonásának fő játékai, de mivel az első csomagban is vannak bónusz játékok (nem az első két, MSX-re készített Metal Gearre gondolunk, hanem inkább a NES Metal Gearre, és annak folytatására, a Snake’s Revenge-re), gyanítjuk, hogy itt is lesznek extrák. Ha már ott a PSP-s Peace Walker 2010-ből, vajon behozzák a Portable Opsot, esetleg a két Acidot? Mobilos játékok is vannak, vagy akár retróba csapva a Game Boy Coloros Metal Gear Solidra (Japánban Metal Gear: Ghost Babel) is számíthatnánk.

A Konami még nem erősítette meg mindezt, de ha már ott vannak az elemek a weboldalban, csak idő kérdése. Viszont a lényeg az, hogy ezzel megszűnik a jelenetekkel tömött Metal Gear Solid 4 PS3-exkluzivitása! Itt volt már az ideje, nem?

Forrás: PCGamer

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu