Diablo IV: megérkezett az 1.0.3-as patch rengeteg hasznos javítással!

A Blizzard kiadta a Diablo IV legújabb frissítését, amely számos jelentős buffot vezet be mind az öt játszható osztály képességeibe, ráadásul a Nightmare Dungeon-öket is rendbe rakja kicsit.

 

 

A Blizzard kiadta a Diablo IV 1.0.3-as javítócsomagját, amely a játékosok visszajelzéseire reagálva számos buffot biztosít mind az öt osztály számára. Remélik, hogy ezek a változtatások segítenek abban, hogy minden osztály buildje erősnek érezze magát anélkül, hogy jelentősen megváltoztatnák a Diablo IV képességei közötti kapcsolatokat.

A játék alapvetően pozitív fogadtatást kapott megjelenése óta. Ám az egyik kritika forrása, hogy sok játékos úgy érezte, hogy a Diablo IV alapkészségei nem voltak elég hatásosak. Úgy tűnik, a Blizzard megszívlelte ezt a visszajelzést, és az 1.0.3-as javításában szereplő kiegyensúlyozásokkal minden osztály alapkészségét erősebbé tette. A fejlesztők azonban tisztázták, hogy ezek a változtatások nem változtatják meg alapvetően az alapkészségek és az alapkészségek közötti kapcsolatot.

A frissítés a Core Skillekről sem feledkezett meg, mindegyikük jelentős buffot is kapott.

A Diablo IV mind az öt osztályának képességei mostantól nagyobb sebzést fognak okozni. A jelentős növekedések közé tartozik a barbár Bounding Slamjének alapsebessége, amely 75%-ról 112%-ra emelkedett. A druida Hurricane és Lacerate sebzése 97,5%-ról 134%-ra, illetve 97,5%-ról 134%-ra nőtt, míg a nekromanta Bone Spikes sebzése 80%-ról 120%-ra emelkedett. A Rogue Volley képességének alapsebessége 70%-ról 105%-ra, míg a Heartseeker elsődleges sebzése 30%-ról 75%-ra emelkedett, amellett, hogy a képesség alapsebessége is kisebb mértékben nőtt. Végül a varázsló Villámlándzsájának maximális sebzése 100%-ról 160%-ra nő.

Ez csak néhány fontosabb példa, mivel a játék összes támadó képességének sebzése megnőtt az 1.0.3-as patchben. Az új frissítés javítja a védekező buffokat is. Csökkenti a lehűlési időt, és növeli az időtartamot és a siker esélyét a képességeknél, amelyek rendelkeznek ilyenekkel. Ezek a változások a legendás aspektusokra vonatkoznak, amelyeket a Diablo IV játékosok a felszerelésükre alkalmazhatnak. Végül, az olyan képességek, amelyek osztályspecifikus erőforrásokat generálnak, mint a Fury és a Spirit, mostantól többet termelnek az adott erőforrásból.

 

 

Diablo IV

 

 

Diablo IV Nightmare Dungeons: végre élvezhető az endgame?!

 

A Nightmare Dungeons a Diablo IV egyik első számú végjáték tartalma. Sok játékos választja őket tapasztalatért és zsákmányért. A játék dungeonjei azonban már eddig is komoly kritika alá kerültek a játékosok körében az ötlettelen dizájnjuk miatt. Néhányan még azt is állították, hogy a Nightmare Dungeons „elveszi a játék harcrendszerének élvezetét”, kritizálva a dungeonokban használt kemény negatív affixeket. A Blizzard legújabb frissítése a játék Nightmare Dungeonjainak grindelését szeretné kifizetődőbbé tenni a játékosok számára.

A Diablo 4 1.0.3-as verziószámú frissítése számos változtatást tartalmaz a Nightmare Dungeonok jutalmazásában. Valamint számos hibajavítást is. A frissítést követően a játékosok „jelentős növekedést” tapasztalnak a Nightmare Dungeonokban a dungeonok megtisztításáért és az ellenségek legyőzéséért járó tapasztalatban. A játékosok mostantól a játékbeli térkép segítségével közvetlenül a Nightmare Dungeonsba is teleportálhatnak.

A játék Helltide funkciója is több módosítást kap: a Helltide ládák több tapasztalatot adnak, és a Helltide vándorló főnökei gyakrabban dobnak minőségi zsákmányt.

A több módosítás mellett a Blizzard a javítási jegyzetekben több, a Diablo IV-ben tervezett jövőbeli változtatásról is említést tett. A Blizzard megerősítette, hogy a stúdió dolgozik a játék endgame-tartalmán belül a szörnyek és elitek sűrűségének növelésén. Azt tervezik, hogy a változtatásokat az 1. szezonban vezetik be. A frissítés több egyensúlyi változást is tartalmazott a játszható osztályok számára, minden osztály módosításokat látott az 1.0.3-as verziójú buildben. A Blizzard elismerné a rajongók visszajelzéseit az alapkészségekkel kapcsolatban, és megerősítette, hogy „szemmel tartják” a rajongók egyéb gyakori panasztételi területeit.

A javítással érkező változások teljes listáját az alábbi linken olvashatjátok.

Forrás: Blizzard

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu