The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone: törpkettő [VIDEO]

Az OSome játékát a Microids Európában fizikai változatban is ki fogja adni, ám Észak-Amerikában először csak digitálisan fogja ezt megtenni; nekik egy keveset még várni kell.

 

A játék története szerint Ügyi (igyekszünk ezúttal mindenkit magyarul megnevezni) egy forradalmi találmányt hozott létre. Ez volna a SmurfoMix, azonban hiányzik belőle egy kulcsfontosságú összetevő, a Zöld Kő, amely Hókuszpók mohó karmaiban lapul. Ezért Ügyi elindul egy küldetésre, hogy megszerezze Hókuszpók laboratóriumából a híres követ, ami egy kulcsfontosságú összetevő abban, hogy tökéletesíthesse találmányát.

Ám egy végzetes tévedés következtében ez felrobban, és a kő darabjai szétszóródnak az egész Elátkozott Földön (vagy inkább Aprajafalván, ha a magyar nevet követjük). Amellett, hogy a Zöld Kő a vadonba szabadította az anyag másolására és bomlasztására képes hihetetlen erejét, a gonosz Stolast, egy új rendet is szabadjára engedte, amely rémuralomra szánta el magát. Egy négy törpből álló, ütőképes csapatnak kell kalandoznia, hogy megmentse az Elátkozott Földet a hatalmas Stoláktól! A törpök jól felszerelkezve számíthatnak a SmurfoMixre, illletve egy váratlan szövetségesre… magára Hókuszpókra!

A négy törp, akit irányíthatunk, Ügyi, Okoska, Ügyifogyi, illetve Törpvihar. Hozzáférhető és intuitív játékmenettel rendelkezik, amely a törprajongóknak és az akció/platformjáték rajongóknak egyaránt örömet okoz. Élvezzük a dinamikus játékmenetet felfedezéssel, platformozással és még intenzívebb harccal a SmurfoMixnek köszönhetően. Eddig nem volt arra példa játékban, hogy a törpök Hókuszpókkal közösen dolgoznak. Használjuk a teleportálóit, hogy átutazzuk a játék világát, amiben három új, feltáratlan régió is lesz. Gyűjtsünk különböző nyersanyagokat a BoostiBoom megszerzéséhez, és fejlesszük a Smurfomixet a kalandunk során. Ebbe egyedül, vagy kooperatívan is belevághatatunk, így egy új, a licencet tiszteletben tartó történetet kapunk egy gyönyörű, jól kidolgozott, színes univerzumban!

A The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone november 2-án fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. Az észak-amerikai bolti kiadás november 14-étől lesz kapható.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu