Tom Holland nem biztos, hogy visszatérhet Pókember szerepében?!

MOZI HÍREK – Tom Holland kifejezte aggályait azzal kapcsolatban, hogy visszatér-e a Pókember 4-ben, és elárulta, hogy „aggódik” emiatt.

 

 

Tom Holland rajongói kíváncsian várják, hogy a színész visszatér-e egy újabb hálócsapkodós élményre a Pókember 4-ben. A színész eddig nem árult el semmilyen titkot. Azonban azt megerősítette, hogy több fejlesztői megbeszélésen is részt vett. Hogy ez azt jelenti-e, hogy újra magára ölti-e a jelmezt, egyelőre nem tudni. Ám nemrég kifejezte aggályait a szerepbe való visszatéréssel kapcsolatban.

A rajongók a sikeres Pókember: Nincs hazaút című film mozikba kerülése óta fontolgatják, hogy Holland visszatér-e a Pókember 4 főszereplőjének szerepében.

Sokan még azon is elgondolkodtak, hogy szükség van-e egy újabb fejezetre a Marvel Cinematic Universe franchise-ban. Amy Pascal producer azonban kitartott amellett, hogy készül egy negyedik film. Peter Parker útja az MCU-ban folytatódik. Holland ezzel szemben fenntartásait fejezte ki, sőt, azt is mondta, hogy „aggódik” emiatt.

Holland nemrég elárulta, hogy részt vett a Pókember 4 fejlesztési megbeszélésein. Megerősítette, hogy minden fontos szereplő, köztük Pascal és a Marvel-főnök Kevin Feige is jelen volt. A Pókember sztárja a The Hollywood Reporternek adott interjújában elárulta, hogy a korábbi megbeszéléseken mindannyian elgondolkodtak azon, hogy miért is akarják folytatni az utat. „Az első néhány megbeszélés arról szólt, hogy >>Miért csinálnánk ezt újra?<< És azt hiszem, megtaláltuk az okot, hogy miért. Nagyon-nagyon elégedett vagyok azzal, hogy hol tartunk a kreativitás szempontjából” – mondta Holland. Ezzel megerősítette, hogy van okuk a saga folytatására. Feige korábban már nyilatkozott a Pókember 4 történetéről is, és arról, hogy az részben már körvonalazódik.

Az, hogy van ok a folytatásra, nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenki benne van. Hollandnak aggályai vannak a hős folytatásával kapcsolatban, és elárulta, hogy „egy kicsit aggódik emiatt”. Az ok? Aggódik a népszerű franchise-ok negyedik részének megbélyegzése miatt. „Úgy érzem, hogy az előző filmekkel nagy sikert arattunk, és van egy részem, amelyik emelt fővel akar elmenni, és átadni a stafétabotot a következő szerencsés srácnak, aki életre keltheti ezt a karaktert” – mondta Holland.

Jelenleg nincs szó arról, hogy Hollandot lecserélnék a jövőbeli Pókember-filmekben, de hogy mi sül ki ezekből a fejlesztői megbeszélésekből, azt még meg kell várni.

Úgy tűnik, a rajongóknak még egy darabig várniuk kell, mielőtt több információt kapnak a film forgatásáról. Ugyanis a Pókember 4 találkozók szünetelnek. Holland korábban elárulta, hogy az Amerikai Írószövetség sztrájkja miatt az írókkal való szolidaritásból a Pókember 4 megbeszélések szünetelnek. Így, bár a csapatnak lehet oka a folytatásra, addig nem lépnek előre, amíg a sztrájk véget nem ér.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu