A galaxis őrzői: 3. rész: kiderült, mikor érkezik a film a Disney Plus-ra!

MOZI HÍREK – A galaxis őrzői: 3. rész Disney Plus megjelenési dátuma hivatalosan is mindjárt itt van – alig néhány hónappal a mozis premier után!

 

 

A Marvel-projektek legújabb fázisa ellentmondásos volt. Az MCU számos friss filmje és sorozata csalódást okozott a rajongóknak. Ám A galaxis őrzői: 3. rész megmutatta, hogy azért még mindig tud a Marvel Studios, ha akar. A film már 10 hete fut a mozikban. Amellett, hogy a kritikusok és a rajongók egyaránt elismerték, a jegypénztárakat is uralta, 358 millió dolláros amerikai bevétellel. Világszerte pedig 842 millió dolláros bevételt könyvelt el eddig.

A Marvel Studios bejelentette, hogy A galaxis őrzői: 3. rész 2023. augusztus 2-án jelenik meg a Disney Pluson: az előfizetéssel rendelkező Marvel-rajongók izgatottak lehetnek, hiszen nem kell túl sokat várniuk, hogy a filmet a platformon nézhessék meg.

Ráadásul ez a megjelenési dátum egy nappal azután lesz, hogy a film Blu-Rayen is megjelenik. (Utóbbi augusztus 1-jén kerül a boltokba.) A film július 7. óta digitálisan is elérhető. Azt még nem jelentették be, hogy a film törölt jelenetei és bónusz funkciói kizárólag digitálisan és Blu-Rayen lesznek-e elérhetőek, vagy a Disney Pluson is megjelennek.

Augusztus 2-án tehát az Őrzők rajongói egy helyen nézhetik meg a teljes trilógiát, valamint A galaxis őrzői ünnepi különkiadást. Utóbbi tartalmaz néhány olyan információt, amely a harmadik film megtekintéséhez szükséges.

Az első A galaxis őrzői film lett az alapköve az utána következő MCU-filmeknek. Az MCU-projektek megpróbálták lemásolni azt, ami az első filmet naggyá tette. Az akció és a humor egyensúlyozásával, változó sikerrel. Néhány rajongó szerint ez formulaszerűvé tette a filmeket. Mindez visszatartja őket attól, hogy igazán nagyszerűek legyenek. A legújabb rész kritikai és pénzügyi sikerével azonban a franchise ismét segíthet az MCU-t a helyes irányba terelni.

Összességében A galaxis őrzői utolsó filmje jó volt, és érdemes volt megnézni a Disney Plus előfizetéssel rendelkező rajongóknak.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu