Diablo IV: Magyarországon forgathatták a lehengerlő élőszereplős Launch Trailer-t?! [VIDEO]

Ismerős víztározó, sóbánya, illetve vár látványa fogadja azokat, akik tüzetesebben szemügyre veszik a Diablo IV élőszereplős előzetesét…

 

 

A Diablo IV jött, látott és sokakat meggyőzött. A a széria és a stúdió rajongói persze eddig sem unatkoztak. Hiszen remekül szórakozhattak a Diablo III-mal és az Immortallal, valamint az elmúlt évek gyakorlatilag minden Blizzard-játékával, legyen szó az Overwatchról vagy a World of Warcraftról. A D4-gyel azonban megmutatták a fejlesztők, hogy még mindig képesek régi fényükben tündökölni. A játékot mind a kritikusok, mind a közönség imádja a gyönyörű látványvilágáért. Továbbá a pazar szinkronhangokért, a hatalmas és tartalmas világáért, a remek endgame-tartalmáért. Szóval az új Diablo és virul, és valószínűleg még sokáig velünk lesz, hiszen a Season 1 már csak napok kérdése.

Most azonban a Kreatív csapata valami nagyon érdekesre hívta fel a figyelmünket a játék, azon belül is annak élőszereplős trailere kapcsán.

Emlékeztek még a Diablo IV trailerére? Ezt a fantasztikus videót még május végén tette közzé a Blizzard. Ha addig egyetlen trailer sem győzött meg benneteket, akkor ez most biztosan! Bár pontosan tudjuk, hogy a Blizzard milyen elképesztő CGI trailer videókat tud készíteni, az élőszereplős videók, pontosabban a minőségi trailer videók mindig felülmúlják a CGI-t. (Ha esetleg lemaradtál róla anno, a cikk végén megtekintheted.)

Észrevettél rajta valami ismerőset? Nem? Semmi gond, nem valószínű, hogy mindenki felpattan a helyéről és felkiált: „Hé, ezt a helyet ismerem!”

Azonban van néhány magyar helyszín a videóban. Egyes jeleneteket a fóti sóbányában, másokat a Gellért-hegyi víztározóban forgattak. A videó 0:14-nél például Rogue a víztározóban, míg 0:32-nél Necromancer a sóbányában harcol, legalábbis a forgatáson készült fotók szerint. Feltűnik ezen kívül még az egri vár utánzata, amely Pilisborosjenőn található.

A trailert az Oscar-díjas Chloé Zhao (Nomádok földje) rendezte, az operatőr pedig Roman Vasyanov (Öngyilkos osztag) volt. A forgatás 5 napig tartott, 10 különböző helyszínen, a hazai szervizcég pedig a Moviebar Productions volt. A forgatáson készült werkfotókat az alábbi linken találjátok.

Forrás: Kreatív

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu