Life By You: felfedték a The Sims-hez hasonló, újabb generációs játék korai hozzáférésű dátumát! [VIDEO]

A Paradox Interactive és fejlesztőcsapata, a Paradox Tectonic hivatalosan is megerősítette, mikor lesz elérhető a Life by You című, nyílt világú életszimulációs játékuk korai hozzáférési változata számítógépre.

 

A Paradox Tectonic hamarosan megjelenő életszimulátora, a Life by You, 2024. március 5-én teszi elérhetővé korai hozzáférési változatát a nagyközönség számára, mivel a játékfejlesztési folyamatnak még szüksége van további időre. A Rod Humble által irányított projekt számos újítást hoz magával, mint például a zökkenőmentes, nyílt világ, a testreszabható dialógusok, és a lehetőség, hogy bármelyik karakter bőrébe bújhassunk. A stúdió számtalan fejlesztést tervez, mint például vizuális finomítások, játékmenetbeli csiszolások, egy megújult felhasználói felület, több modding eszköz, hibajavítások, és két új nyelv – az olasz és a portugál – hozzáadása a játékhoz.

A Paradox Interactive kiadó bejelentette, hogy a Life by You játékuk jövő márciusban válik elérhetővé korai hozzáférés formájában. A fejlesztőcsapat, a Paradox Tectonic eredetileg az idei szeptembert jelölte meg a Life By You korai hozzáférési időszakának kezdődátumaként, de kijelentették, hogy további időre van szükségük a játék több fejlesztésének befejezéséhez.

A fejlesztőcsapat, a Paradox Tectonic, tavaly márciusban leplezte le The Sims konkurensét, a Life by You-t. A készülőben lévő életszimulációs játékot Rod Humble irányítja, aki a The Sims 2 és a The Sims 3 játékokból ismert, valamint a Second Life-ot fejlesztő Linden Lab korábbi vezérigazgatója volt. A Life by You számos újítást hoz a jól bevált The Sims formulához képest: egy zökkenőmentes, nyílt világot, testreszabható dialógusokat, és a lehetőséget, hogy bármelyik karakter bőrébe bújhassunk.

A Paradox Tectonic életszimulációja, a Life by You, 2024. március 5-én indul korai hozzáférés formájában, mint azt a fejlesztők legújabb videójukban és sajtóközleményükben is megerősítették. Ahogyan azt Rod Humble, a játék rendezője a Life By You YouTube-csatornáján feltöltött videóban elmondta, a stúdió nagy hangsúlyt fektetett a játékosok és a modding közösség visszajelzéseire. Ennek eredményeként a Paradox Tectonic számos komoly újítást vezet be a játékba, de emiatt a Life By You korai hozzáférésű megjelenését 2024 elejére kellett halasztani.

Ezen újítások között szerepelnek a vizuális fejlesztések, a játékmenet finomítása, egy megújult felhasználói felület, további modding eszközök, hibajavítások, valamint két új nyelv, az olasz és a portugál, hozzáadása a játékhoz. A Life by You játék jelenleg is támogatja az angol, francia, spanyol és német nyelveket, de a Paradox Tectonic tervezi, hogy a korai hozzáférésű változatot olasz és portugál nyelvű feliratokkal is kiegészíti. A játék vizuális fejlesztéseinek részeként a Life by You jobb animációkkal, részletesebb karaktermodellekkel, jobb világítási rendszerrel, és új vizuális eszközökkel fog gazdagodni.

Humble kevésbé volt konkrét a többi tervezett fejlesztéssel kapcsolatban, de elárulta, hogy a Life by You finomított játékmenet-funkciói egy „mélyebb élményt” fognak nyújtani a játékosoknak, és hogy a Paradox Tectonic a közeljövőben bemutatja az új felhasználói felületet. Végül, bár a hibajavítás egy folyamatos feladat lesz a korai hozzáférés időszak alatt, a Paradox Tectonic abban reménykedik, hogy a játék már a kezdetektől fogva egy „simább és finomabb élményt” nyújt majd a játékosoknak. Eközben a Life by You frissített mod-eszközei segítséget nyújtanak a modding folyamatának javításában.

A Paradox automatikusan visszatéríti a vásárlóknak azokat az összegeket, akik az Epic Games Store-on keresztül előrendelték a Life by You-t, és újra elő kell rendelniük a játékot. A Paradox azonban reméli, hogy a „Nightclub Vibe Pack” nevű új előrendelői bónusz bejelentésével kompenzálhatja őket. A csomag nyolc exkluzív bútorelemet tartalmaz, amellyel a játékosok berendezhetnek egy játékbeli éjszakai klubot, vagy karaktereik otthonának adhatnak egy kis éjszakai hangulatot.

Humble hozzátette, hogy a stúdió továbbra is kiadja a heti rendszerességű fejlesztési frissítéseket, és továbbra is válaszol a rajongók kérdéseire. A csapat nevében is köszönetet mondott a közösségnek a Life by You iránti folyamatos támogatásért.

A Life by You 2024. március 5-én jelenik meg korai hozzáféréssel PC-re.”

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu