Dwayne Johnson jól megmondta, hogy szerinte a Black Adam miért nem kapott folytatást! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Dwayne Johnson, a Szikla, számára hihetetlen, hogy Hollywood miért hagyta folytatás nélkül a Black Adam című filmjét. Johnson a DC Univerzum központi alakjává akart válni, de még a tervezett folytatást is törölték, amit a színész nehezményez, és értelmetlennek tart.

 

A Black Adam érdekeltje, Dwayne Johnson, a híres pankrátorból lett színész, teljes elánnal vetette magát a képregényfilmek világába, folyamatosan azt hirdetve, hogy „átrajzolja a DC Univerzum hatalmi struktúráját”. Johnson arra törekedett, hogy a közeljövőben a szuperhős franchise főszereplője legyen, de ez annyira nem jött össze, hogy a tervezett folytatást is véglegesen törölték. A döntést Johnson elfogadja, de egyáltalán nem érti.

A film bemutatóját megelőzően az őszön új vezetőket neveztek ki a DC Studios élére: James Gunnt és Peter Safrant. A folytatás megtagadása az ő döntésük volt. „Azt hiszem, a Black Adam azon filmek közé tartozik, amelyek a friss vezetőség bonyolult hálójában ragadtak. Ez mindig az egyik legnagyobb rejtély lesz, nem csak számomra és a csapatom számára, hanem az egész iparunk számára is” – mondta Johnson, aki Kevin Hart beszélgetős műsorában, a Hart to Heart-ben volt vendég.

Johnson különösen furcsának tartja a döntést, mert szerinte a Black Adam anyagi szempontból is sikeres volt. A film gyártási költségei a becslések szerint 190 és 260 millió dollár között mozogtak, és végül 168 millió dolláros bevételt realizált Észak-Amerikában, míg világszerte 391 millió dollárt termelt. Bár a legtöbb számítás szerint ez bukásnak minősül, Johnson, aki saját produkciós cége, a Seven Bucks révén is részt vett a gyártásban, eltökélten állítja, hogy ez nem így van.

A színész a Hart to Heart műsorban arra hivatkozott, hogy a Black Adam folytatását ki kellett volna adni, mert a film színészi karrierjének legjobb nyitóhétvégéjét produkálta, amit ha Kínában is bemutatnak, további 100-200 millió dolláros bevételnövekedést hozhatott volna. „Egy új szuperhőst bemutattunk. Egy új franchise-t kezdtünk építeni. Visszahoztuk Supermant és Henry Cavillt. Az egész világ megőrült. És mindeközben egy sokszínű szuperhősös portfóliót alkottunk meg.”

Johnson a Black Adam folytatásának meghiúsulását ahhoz hasonlította, mintha egy futballcsapat új tulajdonosa menesztené az edzőt, annak ellenére, hogy a csapat az előző szezonban megnyerte a bajnokságot. A stúdiónál azonban egészen más a helyzet, a bukást Dwayne Johnson hatalmas egójának tulajdonítják, amely szerintük a Shazam 2-nek is kárt okozott.

Forrás Deadline

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu