Like a Dragon Gaiden: egy demót is kapunk az új részből [VIDEO]

A Ryu Ga Gotoku Studio két játékáról is szó lesz, jobb összefoglalni, hogy miket közölt velük kapcsolatban.

 

Először is van egy összefoglaló videó a Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name-ről, amit akár Yakuza 7 Gaidennek is nevezhetünk. Yokoyama Masayoshi, a stúdió igazgatója így beszélt erről a játékról: „Úgy terveztük, hogy a játékkal kapcsolatos részletesebb információkat a megjelenés előttre tartogatjuk, de nagyon szerettünk volna az izgatottságotokra reagálni. Ezért úgy döntöttünk, hogy részletesebb betekintést nyújtunk nektek a történetbe és a játékmenetbe.

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Kiryu Kazuma történetét meséli el, aki úgy döntött, hogy megrendezi a halálát és eltűnik a nyilvánosság elől, hogy megvédje szeretteit. Azoknak a rajongóknak, akik a Yakuza: Like a Dragon óta élvezik a sorozatot, ez a játék nyújtja a legjobb betekintést Kiryu személyiségébe. Hogyan fog kibontakozni a története, miközben ellenségei ellen harcol? Élvezd a harci akciót, és tapasztald meg magad. Annyi mindent szeretnék még személyesen megosztani veletek, de helyette készítettünk egy új trailert, amely a történetet és a játékmenetet mutatja be,” nyilatkozta Yokoyama.

Ha megvásároljuk a játékot, egy különleges demóverziót (Special Trial Version) is kapunk a Yakuza 8-ból, ami Like a Dragon: Infinite Wealth néven fut. Yokoyama erről is beszélt: „Amint talán meglepődtél, a jövő évi Like a Dragon: Infinite Wealth egy speciális próbaverzióját is mellékeljük bónusz tartalomként a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name megvásárlásával. Ahogy a név is jelzi, a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name befejezése után olyan különleges tartalmak, mint például az alapjátékban nem szereplő jelenetek lesznek feloldva.” Tehát lesz egyfajta árukapcsolás, de mivel nem jár felárral, ez nem is rossz lépés.

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name november 9-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Microsoft Store), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. A Like a Dragon: Infinite Wealth ugyanezen platformokra érkezik 2024 elején.

Forrás: VGC

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu