Brad Pitt egy ellentmondásos film rebootjában szerepelhet?!

MOZI HÍREK – Brad Pitt a pletykák szerint egy olyan szerepet alakíthat, amellyel annak idején Sean Connery is küszködött.

 

 

Meglepő fordulat, hogy az elismert színész, Brad Pitt a Disney tulajdonában lévő képregény-adaptációk világába készül betörni. Ugyanis főszerepet kap A szövetség (The League of Extraordinary Gentlemen) közelgő rebootjában. Bár a projektről egyelőre csak kevés részletet tudunk, a hír mind a színész, mind a franchise rajongói körében találgatásokat és izgalmat váltott ki.

A sokoldalú színészi képességeiről és változatos filmográfiájáról ismert Pitt számára nem idegenek a kihívást jelentő szerepek.

A Harcosok klubja és a Becstelen brigantyk című filmekben nyújtott ikonikus alakításaitól kezdve a Volt egyszer egy Hollywoodban nyújtott Oscar-díjas szerepéig, Pitt jelenléte a szórakoztatóiparban folyamatosan nagy hatással volt rá.

Az Alan Moore és Kevin O’Neill által készített képregények alapján készült A szövetség eredeti, 2003-as filmadaptációja a klasszikus irodalom szereplőinek egyedülálló együttesét hozta össze. Az adaptáció azonban szabadon bánt a forrásanyaggal. Olyan karaktereket vezetett be, mint Dorian Gray és Tom Sawyer, akik a képregényekben nem voltak az eredeti Liga tagjai. Ez a képregény kánontól való eltérés a lehetőségek tárházát nyitja meg Pitt szerepét illetően a rebootban.

Az egyik legérdekesebb elmélet szerint Pitt Allan Quartermain bőrébe bújhat, akit eredetileg a néhai Sean Connery alakított a 2003-as filmben. Quartermain, az emberfeletti képességekkel nem rendelkező kalandor mind a képregényekben, mind a filmben központi figura volt.

Pitt széles színészi skálája új perspektívát adhat ennek az ikonikus figurának, aki megküzd a döntéssel, hogy belekeveredik a Liga rendkívüli ügyeibe.

A franchise dinamikus jellege azonban tovább bonyolítja a jóslatokat. Maga a képregénysorozat több évszázadon átível. A 19., 20., 21. és még a távoli 30. századból is tartalmaz karaktereket és helyszíneket. Ez felveti annak az érdekes lehetőségét, hogy Pitt karaktere bármelyik korszakból származhat. Szembeszegülve az elvárásokkal, és a kiszámíthatatlanság egy újabb rétegét adva a készülő filmnek.

Továbbá, figyelembe véve Pitt nem amerikai akcentusokkal szerzett tapasztalatait, felmerül a kérdés, hogy vajon fel fogja-e venni Quartermain jellegzetes angol identitását. Míg Az ördögök maga emlékezetes „ír” akcentusa sokakat meglepett, Pitt elkötelezettsége a szakmája iránt biztosítja, hogy bármilyen akcentust is vesz fel, az egy érdekes aspektusa lesz az alakításának.

Forrás: giantfreakinrobot.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu