Zack Snyder „különleges bejelentésre” készül – mutatjuk, hol beszél majd!

MOZI HÍREK – A híres filmrendező, Zack Snyder a tervek szerint megjelenik a 2023-as Gamescomon egy „különleges bejelentés” miatt, amelyre valószínűleg már márciusban utalt.

 

 

Zack Snyder azért jelenik meg a 2023-as Gamescomon, hogy a közelgő Netflix-filmjét, a Rebel Moon-t népszerűsítse. Ezen felül egy „különleges bejelentést” is megoszt, amely valószínűleg az epikus űropera-filmhez kapcsolódik. A Gamescom legújabb iterációja a tervek szerint augusztus 23-án nyitja meg kapuit, és augusztus 27-ig tart.

Ahogy az már megszokottá vált a kölni székhelyű vásáron, a Gamescom idei kiadását közvetlenül megelőzi egy Opening Night Live esemény. A műsor házigazdája ezúttal is a Summer Game Fest szervezője, Geoff Keighley lesz.

A Twitteren Keighley megerősítette, hogy Zack Snyder csatlakozik hozzá a színpadon az esemény alatt, hogy bemutassa a Rebel Moon teaserét és megosszon egy „különleges bejelentést”.

Bár az utóbbinak vélhetően a készülő filmhez lesz köze, lehetséges, hogy a titokzatos bejelentés játékkal kapcsolatos lesz. Ez nem csak annak köszönhető, hogy a Netflix a helyszínt választotta a nagy költségvetésű film népszerűsítésére. Hanem annak is, hogy maga Snyder már márciusban megerősítette, hogy a Rebel Moon játékadaptációt kap még márciusban.

Egyelőre nem sokat tudni a készülő videójáték-adaptációról. Snyder nem éppen visszafogottan nyilatkozott a projekttel kapcsolatos elvárásokról. Épp ellenkezőleg, a híres filmes még akkor azt mondta, hogy a Rebel Moon játék „nevetséges léptékű” lesz. Ekkor erősítette meg a létezését. Egy korábbi jelentés szerint a Netflix legalább 2022 óta készít egy AAA-játékot az Overwatch korábbi producerével, Chacko Sonnyval. Ám egyelőre nem világos, hogy az a projekt és a Rebel Moon tie-in egy és ugyanaz-e. A streamingóriás Los Angeles-i stúdiójának Sonny által irányított, be nem jelentett címe állítólag egy élőszereplős játék lesz.

Még ha a Gamescomon tett Rebel Moon bejelentés végül a közelgő játékkapcsolatra koncentrálna is, az a cím valószínűleg nem a közeljövőben kerül piacra.

A Netflix házon belüli játékfejlesztéseinek többsége jelenleg még gyerekcipőben jár, maga Snyder is utalt arra, hogy a Rebel Moon játékadaptációja még az évforduló környékén volt az előkészítő munkálatoknál. Tekintettel a kortárs játékfejlesztési ciklusok folyamatosan növekvő hosszára, valószínűtlen, hogy a Netflix a közeljövőben egy első féltől származó AAA-címet adna ki.

A dolgok ezen állása és az a tény, hogy a Rebel Moon: A Child of Fire már december 22-én megjelenik a Netflixen, a játékhoz való kapcsolódás valószínűleg túl későn lesz ahhoz, hogy kihasználja a blockbuster kezdeti lendületét. Zack Snyder első Rebel Moon-filmje azonban csak a kezdet, a Netflix korábban megerősítette, hogy máris zöld utat adott két folytatásnak.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu