Stranger Things: búcsúznak a sztárok – csúszhat az utolsó évad premiere?!

MOZI HÍREK – Most a Steve Harringtont alakító Joe Keery osztotta meg keserédes érzéseit, ahogy a Stranger Things utolsó évada közeledik a Netflixen.

 

 

Joe Keery, akit a Stranger Things című szeretett sorozatban Steve Harrington megformálásáról ismerhetünk, az érzelmek összetett keverékéről nyilatkozott, amelyet a sorozat várva várt befejezéséhez közeledve él át. Mivel az ötödik évad a Netflix szenzációjának utolsó fejezeteként van megjelölve, Keery a Women’s Wear Daily című lapnak adott interjúban osztotta meg érzéseit. A közelgő fináléra reflektálva elismerte, hogy keserédes búcsút venni egy olyan projekttől, amely meghatározó szerepet játszott karrierje alakulásában.

„Úgy érzem, eljött az idő. Nem lesz könnyű befejezni” – mondta Keery.

„Úgy értem, az egész karrieremet annak köszönhetem, hogy benne voltam abban a sorozatban, és minden lehetőség, ami azóta adódott, annak a sorozatnak köszönhető.”

„Szóval ez nagyon szövevényes. Van egyfajta megkönnyebbülés, van egyfajta szomorúság. Azt hiszem, az a célom, hogy amennyire csak lehet, magamba szívjam az egészet, amíg csináljuk, és ne vegyem természetesnek, mert ez egy csodálatos utazás volt nagyszerű emberekkel. Aztán ha vége, továbblépni, és megpróbálni megtartani azt az örömöt, amit akkor éreztünk, amikor csináltuk… Mindennek van eleje, közepe és vége. Jó lesz ennek is a vége.”

Millie Bobby Brown korábban szintén megosztotta gondolatait a sorozat befejezéséről. Analógiát vont e jelentős fordulópont és egy érettségi között, hangsúlyozva, hogy hálás az átalakító utazásért. Ugyanakkor örömmel fogadta az izgalmas kilátást, hogy saját útját is kijelölheti az ikonikus karakteren túl, amely a karrierjét is előrevitte.

 

A Stranger Things 5. évadának gyártása leállt az iparági sztrájkok miatt

 

A Stranger Things 2016-ban robbant be a szórakoztatóipar színpadára. A 80-as évek sci-fi nosztalgiája és az időtlen történetmesélés ötvözésével meghódította a közönség szívét. A Duffer testvérek által készített sorozat olyan szeretett klasszikusokra emlékeztető elemeket szőtt egybe, mint a Vissza a jövőbe és az Alien. Nemcsak azoknál talált visszhangra, akik ezeket a filmes gyöngyszemeket becsülték, hanem a nézők friss generációjával is erős kapcsolatot talált. Ahogy az izgalom egyre nő a következő évaddal kapcsolatban, érdekes részletek derültek ki. Jamie Campbell Bower visszatér Vecna szerepében, aki a rejtélyes Upside Down birodalomból érkezett. Vecna részvétele lebilincselő fejleményeket ígér, különösen Eleven (akit Millie Bobby Brown alakít) kapcsán.

A várakozás közepette azonban egy jelentős akadály merült fel: az ötödik évad forgatása váratlan kihívásba ütközött a jelenleg is zajló iparági sztrájkok miatt.

Ezek a fennakadások mind az írási, mind a forgatási folyamatok átmeneti leállásához vezettek. Ezt a visszaesést az elkötelezett kreatív csapat, a Duffer testvérek korábban elismerték, miközben lelkesedésüket fejezték ki, hogy amint a körülmények lehetővé teszik, együtt fognak működni a tehetséges színészekkel és a stábbal.

Forrás: WWD

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu