Emma Stone nem szégyelli szexi meztelen testét a Szegény párák című filmjében

MOZI HÍREK – A film rendezője, Yorgos Lanthimos elmondta, hogy milyen fontos volt, hogy a főszereplőnő, Emma Stone merész és bátor legyen a szexuálisan kihívó jelenetekben. A film egy szürreális és humoros történet egy feltámasztott nőről, aki felfedezi önmagát és a világot.

 

A Szegény párák című film egy Alasdair Gray regény alapján készült adaptáció, amelyet Yorgos Lanthimos rendezett. A film főszereplője Emma Stone, aki Bella Baxtert alakítja, egy fiatal viktoriánus nőt, akit egy őrült tudós (Willem Dafoe) éleszt újra öngyilkossága után. Bella eleinte naiv és kíváncsi a körülötte lévő világra, de hamarosan elszökik egy csapodár ügyvéddel (Mark Ruffalo), és egy szabadságkereső kalandba kezd.

A film nemcsak a humorával és szürrealizmusával tűnik ki, hanem azzal is, hogy milyen merészen ábrázolja Bella szexuális ébredését és felszabadulását. A film több explicit jelenetet is tartalmaz, amelyekben Stone meztelenül vagy fehérneműben látható. Lanthimos elmondta, hogy ezek a jelenetek nagyon fontosak voltak a karakter fejlődéséhez és az üzenethez, amit a film közvetít.

„Ez egy nagyon különleges történet egy nőről, aki újjászületik, és újra kell tanulnia mindent. Ez magában foglalja azt is, hogy hogyan viszonyuljon a testéhez és hogyan fedezze fel a szexualitását” – mondta Lanthimos. „Ezért biztosnak kellett lennünk abban, hogy Emma nem szégyelli a testét, és hajlandó megmutatni azt. Szerencsére ő nagyon bátor és nyitott volt erre.”

Stone is elismerte, hogy ezek a jelenetek kihívást jelentettek számára, de úgy érezte, hogy ezek hozzájárultak ahhoz, hogy jobban megértsék Bellát. „Ez egy olyan karakter volt, akinek semmi köze nem volt ahhoz, amit korábban játszottam” – mondta Stone. „Nagyon izgalmas volt belevágni ebbe az utazásba, amelyben Bella felfedezi önmagát és a világot. A szexuális jelenetek részei voltak ennek az utazásnak.”

A Szegény párák című film bemutatása 2023 decemberében várható az Egyesült Államokban és 2024 januárjában az Egyesült Királyságban. A film már most nagy sikert aratott a Velencei Filmfesztiválon, ahol óriási tapsot kapott. A kritikusok dicsérték Stone alakítását, valamint Lanthimos stílusát és humorát.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu