Xbox Game Pass: meglepetésként landolt 2020 egyik legjobb játéka a szolgáltatáson!

A Microsoft meglepetésszerű frissítést adott ki az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásához, amely 2020 egyik legjobb játékával bővül.

 

 

A Microsoft mindenféle előzetes bejelentés nélkül frissítette az Xbox Game Pass kínálatát a Spiritfarer: Farewell Edition-nel, 2020 egyik legjobban értékelt videójátékával! Nagyon ritkán fordul elő, hogy a Microsoft meglepetésszerűen új játékokat ad a Game Pass kínálatához. Habár a múltban ez már megtörtént néhányszor.

Legutóbb augusztus végén történt ez, amikor a Microsoft bejelentés nélkül adta hozzá a Call of the Wild: The Angler című játékot az Xbox Game Passhoz.

Most a Spiritfarer: Farewell Edition már elérhető az Xbox Game Pass előfizetők számára PC-n, Xbox konzolokon és a felhőben. A beavatatlanok számára a Spiritfarer egy kritikusok által is elismert indie játék. Ebben a játékosoknak szellemeket kell a túlvilágra vezetniük. A Spiritfarer érzelmes narratívájáról, hangulatos atmoszférájáról, kooperatív támogatásáról és magával ragadó irányítási mechanikájáról ismert. A 2020-as év egyik legmagasabbra értékelt játéka. Így aztán fantasztikus kiegészítője lehet a Game Pass kínálatának azok számára, akik még nem játszottak vele.

A Spiritfarer: Farewell Edition tartalmazza az alapjátékot, valamint a három nagy tartalmi frissítést. Ezek a szeretett indie játékhoz a megjelenés után érkeztek anno. Mindez lehetőséget ad a Spiritfarer rajongóinak, akik a játék megjelenésekor játszottak a játékkal, de a frissítésekkel nem találkoztak, hogy újra megnézzék a játékot, és interakcióba lépjenek az új szellemekkel és más új tartalmakkal. Így a Game Passhoz való meglepetésszerű hozzáadása izgalmas lesz az újonnan érkezők és a régi rajongók számára egyaránt.

Történetesen nem ez az első alkalom, hogy a Spiritfarer felkerült az Xbox Game Pass-ra. A Spiritfarer már 2020-ban első napos Game Pass-játék volt. 2022 augusztusáig elérhető maradt az előfizetéses szolgáltatáson.

A Spiritfarer újbóli felkerülése a Game Passra azt jelenti, hogy a népszerű indie csak körülbelül egy évig volt távol, de az nem világos, hogy ezúttal pontosan meddig marad elérhető.

Akit érdekel, mindenképpen játsszon a Spiritfarerrel, most, hogy újra az Xbox Game Passon van. A Spiritfarer rajongóinak tudniuk kell, hogy a Thunder Lotus Games következő címe, a 33 játékosnak szóló 33 Immortals című kooperatív játék szintén a Game Passra érkezik. A játék a szolgáltatás első napi játékaként fog megjelenni valamikor 2024-ben.

Forrás: TrueAchievements

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu