Like A Dragon-dupla: nyitófilm az egyiknek, megjelenési dátum a másiknak [VIDEO]

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name és a Like a Dragon: Infinite Wealth ezúttal is közösen bukkan fel egy hírben.

 

Kezdjük a „Yakuza 8-cal”, ugyanis utóbbi lényegében az, csak a franchise új nevet kapott. Ebben két életnagyságú hőst, Kasuga Ichibant és Kiryu Kazumát összehozza a sors, vagy talán valami sokkal baljósabb. Kiélhetjük magunkat Japánban, és felfedezhetjük mindazt, amit Hawaii kínál egy olyan nagyszabású RPG-kalandban, amely átível a Csendes-óceánon. Kasuga egy megállíthatatlan esélytelen, akitől nem idegen a mélypontról való feltápászkodás, Kiryu pedig egy megtört ember, aki az utolsó napjai előtt áll.

Tapasztaljuk meg az egyedülálló harcot dinamikus, gyors tempójú RPG-csatákkal, ahol a csatatér a fegyverünkké válik, és bármit megtehetünk. Igazítsuk a csapat képességeit a helyzethez a szokatlan feladatokkal és testreszabásokkal, hogy stratégiailag túlzó mozdulatokkal gyűrhessük le az ellenséget. Felejthetetlen pillanatok várnak az utazás minden egyes lépésénél, a küldetések és tevékenységek egyedi keverékével, amelyeket a szabadidőnkben élvezhetünk. Fedezd fel Yokohama Isezaki Ijinchóját és a sorozat első tengerentúli régióját, Hawaiit! Találkozzunk új arcokkal, kössünk új kötelékeket, és élvezzük a minijátékokat ezekben a hatalmas és vibráló környezetekben.

A stáb: Kasuga Ichiban (zárójelben az, aki alakítja: Nakaya Kazuhiro), Kiryu Kazuma (Kuroda Takaya), Sawashiro Jo (Tsutsumi Shinichi), Nanba Yu (Yasuda Ken), Mitamura Eiji (Narita Ryo), Tomizawa Eric (Iguchi Satoru), Adachi Koichi (Otsuka Akio), Mukoda Saeko (Uesaka Sumire), Han Joon-gi (Nakamura Yuichi), Zhao Tianyou (Okamoto Nobuhiko), Fujinomiya Chitose (Inami Anju), Seonhee (Takeda Hana), Arakawa Masumi (Nakai Kiichi), Ebina Masataka (Hasegawa Hiroki), Dwight (Danny Trejo), Ebina Masataka (Daniel Dae Kim).

Az alapkiadás 70 dollár (euróból számítva 28 ezer forint), a Deluxe változat 85 (34 ezer forint), ami a Master Vacation bundle-t is tartalmazza. Az Ultimate Edition 110 dollár (44 ezer forint), ami ezen túl az Assorted Outfit bundle-t, a Sujimon & Resort Bundle-t, illetve a Yakuza CD-gyűjteményt tartalmazza a játékban. Előrendelői bónuszként a Hero’s Booster pakk jár (a csapattagjaink szintjét, illetve munkájuk szintjét egy-egy szinttel emelhetjük; egy-egy kis Leveling Set, kicsi Gearworks kraftszett, és egy mini állásszint-szettet tartalmaz). Akkor érdemes használni őket, amikor a lehető legmesszebb vannak a következő szintjüktől, és aki ki lett maxolva, rajtuk nem használhatjuk. A másik előrendelői bónusz a Special Job Set. A Linebacker mindegyik férfi csapattagnak megnyílik. Kasuga önbizalmának minimum hatos szintűnek kell lennie. A női új állás a Tennis Ace. Itt Kasuga karizmájának kell legalább hatos szintűnek lennie.

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name nyitófilmjében a Katatoki című dalt hallhatjuk Noda Yojirótól és J.I.D.-től. A játék november 9-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Microsoft Store, Denuvo), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. A Like a Dragon: Infinite Wealth január 26-án érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Microsoft Store, Denuvo), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu