Három legendás játék remasterje jön Xbox Game Pass-ra!

Az Xbox Game Pass újabb bővítéssel rukkolt elő: szeptemberben további három játékkal gazdagodik a kínálata.

 

Az Ace Attorney sorozat kedvelői most örülhetnek, ugyanis az emblematikus franchise a Game Pass kínálatába kerül. A Tokyo Game Show-n a Microsoft bejelentette, hogy a sorozat három darabja is hozzáadódik az előfizetéses játékszolgáltatásukhoz, amely kiváló lehetőség mind az új, mind a régi rajongóknak.

Az Xbox Game Pass következetesen bővíti könyvtárát, hogy mindenféle játékosréteget kiszolgáljon. A nemrégiben tartott Tokyo Game Show-n kiderült, hogy az Ace Attorney sorozat három darabja hamarosan a Game Pass részévé válik. Ebben a játéksorozatban a felhasználók egy kitalált bíróságon próbálhatnak szerencsét ügyvédként, ahol bizonyítékokat kell gyűjteni, és ügyfeleik mellett kell érvelniük, hogy „ártatlannak” minősítsék őket.

A Phoenix Wright: Ace Attorney-trilógia szeptember 26-án érkezik az Xbox Game Passba, melyben három felújított cím található: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice for All és Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations. Jó hír, hogy a PC Game Pass előfizetői is élvezhetik ezeket a fordulatos bírósági kalandokat.

A kalandok sora azonban ezzel még nem ér véget. A Microsoft megerősítette, hogy az Apollo Justice: Trilogy nevű gyűjtemény 2024 elején érkezik az Xbox Series X|S konzolokra, és később hozzáadódhat a Game Pass kínálatához is. Ezt a gyűjteményt eredetileg 2024 elejére tervezték Xbox One-ra, PS4-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Az Ace Attorney-sorozat hosszú múlttal rendelkezik, és az izgalmas bírósági események, rejtélyek és emlékezetes karakterek miatt vált népszerűvé. Bár a játékok már jó ideje a piacon vannak, továbbra is népszerűek és elismerést kapnak. A franchise debütálása az Xbox Game Pass-on kiváló lehetőség mind az újonnan érkezőknek, mind a régi rajongóknak, hogy belemerüljenek a sorozat varázsába az Xbox platformon.

Végül, az Ace Attorney hírének tetejébe még egy új játékgyűjtemény is érkezik a Game Passhoz a következő két hét során.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu