Cyberpunk 2077 2.0 előtti és utáni fejlesztési összehasonlítás videó: ilyen az átalakult Night City! [VIDEO]

Egy lelkes Cyberpunk 2077 játékos összehasonlító videóval szemléltette, hogy mennyit fejlődött a játék a viharos kezdetek óta.

 

Az elmúlt időszakban a Cyberpunk 2077 számtalan fejlesztést kapott a nehézkes start után, amit egy frissen publikált összehasonlító videó is alátámaszt, ezért a játékosok izgatottan térnek vissza Night City utcáira. A CD Projekt Red nem keveset tett annak érdekében, hogy a hibákat, teljesítményproblémákat és grafikai rendellenességeket orvosolja a folyamatosan érkező javításokkal, frissítésekkel és az újonnan megjelent Phantom Liberty kiegészítővel.

A friss összehasonlító videó részletes képet ad a Cyberpunk 2077 2020-as zűrös debütálása óta végrehajtott változásokról. Ez a 7 perces videó betekintést enged a játék evolúciójába, és a játékosokat ismét arra ösztönzi, hogy merüljenek el a Cyberpunk 2077 és Night City világában.

A 2020-as decemberi nagy várakozások közepette történt megjelenésekor a Cyberpunk 2077 súlyos kritikát kapott a rengeteg bug, teljesítménybeli probléma és grafikai hiba miatt. A játék fejlesztője, a CD Projekt Red, elismerte ezeket a problémákat és hosszas munkával kezdte orvosolni azokat patchek és frissítések sorozatával. Nemrégiben, a Phantom Liberty kiegészítő megjelenésével, a CD Projekt Red közelebb hozta a Cyberpunk 2077-et az eredeti elképzeléshez, mint valaha. Sok játékos eleinte kétkedett a frissítés minőségében, de most úgy tűnik, kellemesen csalódtak.

Egy Reddit felhasználó, PenetratorGod, megosztott egy videót, amely összehasonlítja a Cyberpunk 2077 eredeti állapotát a 2.0-s frissítés utáni formájával, és ez az összehasonlítás lenyűgöző különbségeket mutat. A kezdeti grafikai hibák, karakteranimációk, NPC-k intelligenciája és viselkedése, valamint környezeti részletek, amelyek megnehezítették a játék debütálását, mostanra jelentősen javultak. A játékosok most egy sokkal élettel telibb és az eredeti koncepcióhoz hűbb Night Cityt élvezhetnek.

Cyberpunk 2077 – 2020 Vs 2023 – Comparison
byu/PenetratorGod incyberpunkgame

Bár a videó néhány apróságra is rávilágít, amelyek a jövőben még finomításra szorulnak, általánosságban tükrözi a CD Projekt Red elkötelezettségét a játék hiányosságainak kezelése iránt. A nagyobb frissítések, gyorsjavítások és most a Phantom Liberty kiegészítő, valamint a 2.0-s frissítés és annak összes újítása fontos szerepet játszott a játékélmény stabilizálásában és a grafika általános minőségének javításában. Az összehasonlító videó nem csak a grafikai fejlesztéseket mutatja be, hanem a simább játékmenetet és a finomított mechanikákat is, mint például a motoron való lövöldözés lehetőségét, ami meglepő módon az eredeti kiadáskor még nem volt elérhető.

A Cyberpunk 2077 zökkenőkkel teli kezdeti megjelenése sok figyelmet kapott, mind az ambiciózus koncepciója, mind a kivitelezési problémái miatt. Azonban a CD Projekt Red elkötelezettsége a játék javítása és az ígéretek teljesítése iránt nyilvánvaló az összehasonlító videón látható drasztikus változásokban. Ez a videó a stúdió eltökéltségének emlékműve, amely azt mutatja, hogy a játékosoknak milyen Cyberpunk 2077 élményt ígértek eredetileg.

Ahogy a Cyberpunk 2077 tovább fejlődik, azok a játékosok, akik az elején a problémák miatt félretették, most talán újra készen állnak arra, hogy visszatérjenek Night Citybe. A videóban bemutatott fejlesztések egy szebb jövőt ígérnek a Cyberpunk 2077 számára, és bár semmi sem lehetett volna jobb, mint ha a játék azonnal teljesítette volna ígéreteit, ez továbbra is azt az elképzelést erősíti, hogy egy problémás kezdet is helyrehozható az elkötelezett fejlesztési erőfeszítésekkel.

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 2023. szeptember 26-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu