Fűrész X: el sem hiszed, miért hívták ki a rendőrséget az egyik alkotóra!

MOZI HÍREK – Kevin Greutert, a Fűrész X rendezője mesélte el a szerencsétlen, de vicces történetet.

 

 

A Fűrész X, a véres horrorfranchise legújabb részének egyik vágója nemrég összetűzésbe került a Los Angeles-i rendőrséggel. Ugyanis túl hangosan dolgozott, árulta el Kevin Greutert rendező.

Greutert szerint Steve Forn első vágóasszisztens éppen az új film egyik különösen borzalmas jelenetének hangtervezését fejezte be a Los Angeles-i Észak-Hollywoodban található irodájában.

A szóban forgó jelenetben egy „szemvákuumcsapdáról” van szó, amelyből a szereplőnek ki kell menekülnie. Különben azt kockáztatja, hogy elveszíti a látását. A jelenetben sok sikoltozás hallatszik néhány hátborzongató hangeffektus mellett.

„Kopogtak az ajtón” – magyarázta Greutert – „Megvan a csengő [kamera] videója arról, ahogy a rendőrség felsétál, [Forn ajtót nyit], és a rendőrség azt mondja: ‘A szomszédok [telefonáltak], és azt mondták, hogy valakit halálra kínoznak itt bent’.”

„Erre ő: ‘Valójában épp egy filmen dolgozom… Bejöhetnek és megnézhetik, ha akarják…’. A zsaruk elkezdtek nevetni! Azt mondták: ‘Szeretnénk, de tudod, nincs semmi bajod'”. Elég valósághű előadás lehetett!”

Greutert, aki három Fűrész-filmet rendezett és hetet vágott, köztük az eredetit, hozzátette: „Ez egy elég vicces történet… Ráadásul Steve olyan szelíd modorú fickó. El tudom képzelni, milyen képet vágott, amikor rájött, hogy mi történik!”

A Fűrész X, a sorozat tizedik filmje. Szeptember 29-én érkezett a mozikba és egyelőre elég jó kritikákat kapott. (A miénk is még a mai nap folyamán várható.) A film nem sokkal a 2004-es eredeti film után, de még a későbbi folytatások előtt játszódik. A klasszikus gonosztevő, John Kramer, azaz Jigsaw útját követi, aki Mexikóba utazik egy orvosi beavatkozásra. Azt reméli, hogy az meggyógyítja őt a rákból. Sajnos rájön, hogy az egész művelet egy átverés, amivel a legkiszolgáltatottabbakat akarják átverni – és úgy dönt, bosszút áll.

A Rotten Tomatoes összesítő oldal szerint a film a franchise első pozitív összpontszámát kapta.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu