Xbox Game Pass: hat játék érkezését is megerősítették erre a hónapra!

A Microsoft megerősítette, hogy hat játék lesz elérhető az Xbox Game Pass előfizetők számára 2023 októberének első felében.

 

 

A Microsoft hivatalosan is nyilvánosságra hozta azokat a játékokat, amelyek 2023 októberének első felében érkeznek az Xbox Game Pass-ra. Egy új hónap mindig új kiegészítéseket jelent az Xbox Game Pass kínálatában. Igaz, a Microsoft még tartogathat néhány meglepetést.

Először is, a Game Pass 2023. októberi játékai közül három már mostantól elérhető. A kooperatív verekedős Gotham Knights már elérhető a Game Pass előfizetők számára a felhőben. PC-n és az Xbox Series X-en. A Gotham Knights vegyes kritikákat kapott megjelenésekor. Ám talán a játékosok elnézőbbek lesznek vele szemben, ha az előfizetésükön keresztül játszanak vele, ahelyett, hogy egyenesen meg kellene venniük.

Az első napi játék, a The Lamplighters League is elérhető már ugyanezen platformokon, így az előfizetők egy új, XCOM-ihlette, fordulóalapú stratégiai játékkal játszhatnak.

Ami a többi új Game Pass-játékot illeti 2023 októberére, az előfizetők mától a Warhammer 40,000: Darktide-ot is játszhatják a felhőben és az Xbox Series X-en. A Warhammer 40,000: Darktide egy kooperatív first-person shooter játék, amely már körülbelül egy éve játszható a PC Game Passon. A konzolos játékosok számára azonban akár az első nap játékának is minősülhet.

 

Új Xbox Game Pass-játékok 2023 októberére:

  • Gotham Knights (Cloud/PC/Xbox Series X) – Már kapható.
  • The Lamplighters League (Cloud/PC/Xbox Series X) – Már kapható.
  • Warhammer 40,000: Darktide (Cloud/Xbox Series X) – Már kapható.
  • Forza Motorsport (Cloud/PC/Xbox Series X) – október 10.
  • From Space (Cloud/Konzolok/PC) – október 12.
  • Like a Dragon (Mint egy sárkány): Ishin (Cloud/Consoles/PC) – október 17.

 

A 2023. októberi Game Pass játékok közül kétségtelenül a Forza Motorsport lesz a legnagyobb cím. Október 10-én csatlakozik a kínálathoz. A kritikusok által elismert versenyjáték-franchise legújabb része, az új Forza Motorsport hét éve készül, így az elvárások különösen nagyok.

A From Space című lövöldözős játék október 12-én lesz elérhető az Xbox Game Pass előfizetők számára, míg a Like a Dragon: Ishin október 17-én érkezik a szolgáltatásra.

A korábbi megjelenési dátum bejelentések megerősítették az október második felében érkező Game Pass-játékok egy részét is. Még akkor is, ha a Microsoft a legutóbbi bejelentő posztban nem emelte ki őket. Ezek közé a játékok közé tartozik a Cities: Skylines 2 PC-s változata október 24-én. Továbbá a Mineko’s Night Market október 26-án, a Headbangers: Rhythm Royale október 31-én, valamint a Jusant október 31-én.

Forrás: The Loadout

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu