Xbox Game Pass: hatalmas sikerjátékok érkezhetnek a szolgáltatásra 2024-ben?!

Az Activision Blizzard megosztotta az Xbox Game Pass terveit, nyitva hagyva a Diablo IV Game Pass-ra való felkerülésének lehetőségét 2024-ben.

 

 

Az Activision Blizzard először adott bepillantást az Xbox Game Pass-szal kapcsolatos terveikbe, miután a Microsoft-üzlet lezárult. Elmondták, hogy várhatóan jövőre kezdik el az Activision és a Blizzard játékait a szolgáltatásba hozni.

Az Activision Blizzard Microsoft általi felvásárlása várhatóan most pénteken zárul le.

Ennek ellenére a vállalat egy mai X/Twitteren közzétett nyilatkozatában azt írta, hogy nem kell arra számítani, hogy olyan címek, mint a Call of Duty: Modern Warfare III és a Diablo IV még idén felkerülnek a Game Passra.

„Miközben továbbra is dolgozunk a Microsoft-üzlet hatósági jóváhagyásán, kaptunk néhány kérdést, hogy a hamarosan megjelenő és nemrég megjelent játékaink elérhetőek lesznek-e a Game Passon keresztül” – áll a közleményben. „Bár nem tervezzük, hogy a Modern Warfare III vagy a Diablo IV idén bekerüljön a Game Passba, amint az üzlet lezárul, várhatóan elkezdünk együttműködni az Xbox-szal, hogy címeinket még több játékoshoz juttassuk el világszerte. És arra számítunk, hogy valamikor a jövő év folyamán elkezdenénk játékokat felvenni a Game Passba”.

Az, hogy milyen címek kezdhetnek el érkezni a Game Passba, amint az üzlet végleges lesz, az egyik fő kérdés. A Microsoft továbbra is azon dolgozik, hogy az üzletet keresztülvigye.

Ezzel még júniusban foglalkoztak a nagy FTC-perben, amelynek során Sarah Bond, az Xbox alelnöke rámutatott, hogy a jelenleg érvényben lévő megállapodás megakadályozza, hogy a Call of Duty 2025 januárja előtt a Game Passba kerüljön.

Ez azonban nem zárja ki, hogy olyan játékok, mint a Diablo IV, jövőre érkezzenek a szolgáltatásra. Az Activision Blizzard által kiadott több száz más játékkal együtt. A Microsoft hatalmas Bethesda-felvásárlásával a kiadó rengeteg játéka került a Xbox Game Pass-ra. Köztük a Doom, az Elder Scrolls és a Fallout franchise-ok játékai.

Ez csak a legutóbbi hír, ami felröppent a 69 milliárd dolláros felvásárlás lezárásával kapcsolatban. A The Verge beszámolója szerint az üzlet várhatóan néhány nappal az október 18-i határidő előtt lezárul. Utóbbiban a Microsoft és az Activision hosszas, különböző bíróságokon folytatott csatározások után állapodott meg.

Forrás: X, The Verge

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu