Igazi ember vér van a Diablo 4 nyereményjátékban nyerhető PC-ben!

A Blizzard és a Diablo 4 egy nyereményjátékot indít, amelynek keretében a játékosok egy emberi vérrel átitatott PC tulajdonosai lehetnek.

 

A Diablo 4 által szponzorált nyereményjátékban egy szerencsés játékos egy emberi vérrel átitatott játék-PC-t nyer. Az akció-RPG kalandjáték sosem volt túlságosan szégyenlős az unortodox promóciós taktikák kieszközlésében. Egy korábbi Diablo 4 promóciós akcióban a játékosok a hollywoodi híresség Megan Fox által felolvastatott gyászbeszédet kaptak. A Blizzard többnyire tudta, hogyan tartsa marketingstratégiáit időszerűnek és a tulajdonságaihoz igazodónak.

Most, hogy a Diablo 4 Season of Bloodja jelenleg is fut, nem túl nagy meglepetés, hogy a Blizzard újabb marketingfogást eszel ki a játék népszerűsítésére. Az új szezon új tartalmat vezet be, és az előző szezon sok fontos panaszát orvosolja. Ahogy a neve is mutatja, a hangsúly ezúttal a véren van, pontosabban a vámpírvadász küldetéseken és az új vámpírerőkön. Érdekes módon az évadhoz kötött egyik legfontosabb promóció a márkán belüli válaszadással foglalkozik.

A Diablo 4 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy csatlakozzanak egy nyereményjátékhoz, amely egy szerencsés játékost egy valódi emberi vérrel átitatott csúcskategóriás játék-PC-vel jutalmaz. A „Blood Harvest” esemény november 20-ig tart, és az Egyesült Államokban élő játékosoknak lehetőséget biztosít arra, hogy bármelyik vérbankban vért adjanak, hogy feltöltsenek egy online vérszökőkutat, feltöltve a véradásukról szóló bizonyítékot. Az említett szökőkút játékon belüli jutalmakat osztogat majd minden 222 kvarcnyi visszaigazolt véradás után. A célul kitűzött véradási cél elérésének bizonyos százalékai esetén a játékosok „Bloodpetal” fegyver-kozmetikumokat, a Vermillion Eye Piebaldot és a Loch Raeth Maor Barbarian szettet szerezhetik meg. A cél elérésekor a nyereményjáték is feloldódik, így minden játékos megpróbálhat egy játék PC-t nyerni a nyereményjátékon keresztül, beleértve azokat is, akik nem adakoztak. Bár azt nem hozták nyilvánosságra, hogy mennyi vér került a PC-be, a trükkös jelleg sok rajongó figyelmét felkeltheti.

Nem ez az első alkalom, hogy Diablo ihlette díjakat osztanak ki. Nemrég az Xbox adott esélyt a játékosoknak, hogy megnyerjenek egy Diablo 4 ihlette Xbox Series X-et. Bár ez a tárgy talán nem annyira nem evilági, mint a vérrel átitatott PC, mégis látványos volt, és hatékony marketingfogás, még akkor is, ha a Series X nem működött. Az ilyen gyűjtői tárgyakkal a hatalmas rajongók valóban hírnévre tehetnének szert, ha megnyernék a nyereményt.

Mindezen promóciók közepette a Diablo 4 kapott némi kritikát a Steam felhasználóitól. Miközben a franchise továbbra is rekordokat döntögető eladási számokat produkál, negatív visszajelzések követik. Nehéz az egyensúlyozás, amit a Blizzardnak kell nyújtania a rajongók megnyugtatása és a minőségi szolgáltatás biztosítása érdekében. Remélhetőleg a nem-Diablo játékosok is el tudnak tekinteni a kritikai bombázásoktól, és kipróbálják a játékot a maguk számára. A versenyek és események, amiket a csapat rendez, képesek lehetnek arra, hogy az alkalmi játékosokat is horogra csalják, hogy belenézzenek és élvezzék a címet.

A Diablo 4 már megjelent PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu