Az Alan Wake 2 nagyon jól optimalizált a PS5/Xbox sorozaton, a Remedy szerint; a látvány és a teljesítmény május óta javult

Nemrég Thomas Puha, a Remedy munkatársa a Twitteren beszélt arról, hogy a várva várt Alan Wake folytatás hogyan fut a konzolokon. „Az Alan Wake 2 nagyon jól optimalizált a PS5-ös és az Xbox sorozaton”, mondta a Remedy kommunikációs igazgatója.

 

A kommunikációs igazgató szerint a csapat elképesztő munkát végzett annak érdekében, hogy a játék teljesítménye és látványvilága a lehető legjobb legyen a PS5-ös és Xbox Series konzolokon. Mint Puha említette, az Alan Wake 2 konzolos változata „nagyszerű”. Ugyanez elmondható a játék PC-s változatáról is, amely állítólag olyan „jó, amennyire csak lehet”.

„Különösen konzolos játékosként nagyon örülök, hogy az Alan Wake 2 milyen jó konzolos platformokon” – írta Puha a Twitteren. „A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettünk rájuk, biztosítva, hogy a játék jól fusson, és olyan hihetetlenül jól nézzen ki, mint amilyen. Az igazság kedvéért minden platformra összpontosítottunk, amennyire csak tudtunk”.

Egy következő tweetben Puha hozzátette: „Igen. Nekem van a „játékos-élmény” nem hivatalos szerepe, ami egy nagyon-nagyon laza kifejezés, de én mindent megteszek a konzolos minőségért, mivel több mint elég emberünk van ahhoz, hogy a PC-s minőséget a lehető legjobbra hajtsuk”.

Amikor a PlayStation 5 játékmenetéről kérdezték, a kommunikációs igazgató a májusi State of Play eseményen készült felvételekre utalt, amikor játékmenetet mutattak. Puha kiemelte, hogy azóta tovább javult a teljesítmény és a látvány.

„Ez még májusból való”, utalva az idén májusban készült gameplay leleplező trailerre. „szóval több részlet van a látványban, jobb teljesítmény, tényleges végleges színminősítés és egy csomó más dolog, amit akkoriban hiányoltunk, mivel a játék fejlesztés alatt állt”.

Ezt a PS5-ös gameplay reveal trailert, amely 100%-ban PlayStation 5-ön futott, alább mellékeltük azoknak, akik még nem látták:

A PS5-ös verzió említése mellett Puha azt is elmondta, hogy a játék remekül néz ki és fut Xbox Series X-en.

A „konzolok” említése mellett Puha nem említette külön a játék Xbox Series S verzióját, és érdekes lesz látni, hogy az Alan Wake 2 hogyan fut és hogyan teljesít a Microsoft belépőszintű konzolján. Korábban Puha beszélt a konzol technikai korlátairól, és arról, hogy ezeket a korlátokat már a fejlesztés kezdetétől fogva figyelembe kell venni.

Az Alan Wake 2 ezen a héten, október 27-én jelenik meg Xbox Series X|S-re, PS5-re és PC-re. A PC-s játékosoknak érdemes megnézni a játék hivatalos rendszerkövetelményeit, mivel azok eléggé igényesek.

Forrás:  WCCFTECH

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu