Star Wars: Outlaws: egy másik játék kissé elvehette a lendületét

A franchise egy másik játéka ugyanis már megvalósította azt, amit végül a Ubisoft és a Massive Entertainment (The Division) mindeddig tervezett.

 

A Star Wars Jedi: Survivor remek Souls-klón stílusú harcokkal, korrekt pályatervezéssel, jó történettel, összetett karakterekkel, jó vizualitással rendelkezik, ám a megjelenéskor technikai okok miatt trehány teljesítménnyel bírt. Remek folytatása volt a Star Wars Jed: Fallen Ordernek, viszont ezzel a Respawn Entertainment játéka eléggé magasra helyezte a lécet a Ubisoft/Massive páros számára.

Bár a júniusi bemutatóban láttunk egy pár dolgot, amiből átjöhet az is, hogy a Star Wars: Outlaws ígéretes lehet a maga nyílt világú formulájával, miközben egy nagyobb kalandra épít, amiben a teljes galaxist felfedezhetjük. Ez viszont a Star Wars Jedi-párossal összehasonlításokhoz fog vezetni, hiába lesz az Outlawsban elegendő egyediség. A francia kiadó játéka A birodalom visszavág és A Jedi visszatér filmek között játszódik, és Kay Vess a főszereplő benne. A csempész szeretné megvetni a lábát egy olyan galaxisban, amit a Császárság ural, de a nagy területeken nem minden hol van kellően erősen jelen, így az alvilág képes feltörni. Ebből adódóan nem csoda, hogy a Star Wars: Outlawsban sok bűnözővel futhatunk majd össze, így szinte garantált, hogy lesznek cameók (vendégszereplések) is.

Jabba esetében már biztosan ki lehet jelenteni, hogy fel fog bukkanni a Massive által fejlesztett játékban, de a fejvadászok is több figyelmet érdemelnének (Bossk, IG-88, Dengar, 4-LOM, Zuckuss). Közéjük tartozik Boba Fett is, ám a Respawn már megtette ezt! Bár csak néhány sornyi beszéde van a Star Wars Jedi: Survivorben, a jelenléte abszolút jutalmazó hatású a játékosnak egy hosszabb mellékküldetés után, hiszen ez egy emlékezetes pillanatnak tekinthető.

Szóval ez a hajó már elment a Star Wars: Outlaws számára, de több fejvadászt is említettünk, akik nagy örömet okozhatnának a rajongóknak, akik valamikor 2024-ben (ősszel?) játszhatnak majd PlayStation 5-ön, Xbox Series-en, illetve PC-n.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu