Xbox Series S-en remekel a két sztori DLC-vel tervező Alan Wake 2! [VIDEO]

A Remedy Entertainment játékát most már nem csak a PlayStation 5-ös teljesítmény és vizualitás kapcsán vizsgálhatjuk.

 

A minap már megmutattuk, hogyan áll a PlayStation 5 port (nem tökéletes, de egészen jó), és bár a PC verzió utcahossznyi előnnyel bír, a gépigénye is jóval nagyobb. Most viszont ElAnalistaDeBits videója összeveti egymással a PlayStation 5-ös, az Xbox Series X-es, az Xbox Series S-es, illetve a PC verziót egymással. A nagyobb Xbox és a PS5 között lényegében semmilyen eltérés nincs. Néhol az Xbox Series X 1-2 FPS-sel többre képes, így valamelyest stabilabb, de ezt leszámítva nem nagyon van különbség. Az Xbox Series S-en viszont kiválóan fut a játék. Többnyire azonos vizualitás a két nagyobb konzollal Performance módban!?

A Remedy Entertainment kérdezz-felelekje a játékról azt is megerősítette, hogy az Alan Wake 2 kettő sztori DLC-t fog kapni. Az első, a Night Springs kissé TV-show felépítésűnek hangzik, így rövidebb részletekben érkezhet tavasszal, de lehet, hogy a struktúra nem követi majd a műfajt: „Víziók és álmok. A fikció megíródik és valóra válik. A fikció összeomlik és csak szavak maradnak egy oldalon. Ezek azok a történetek… Night Springsben. Játssz az Alan Wake világának számos ismerős karakterével, és tapasztald meg a megmagyarázhatatlant a Night Springs (egy fiktív tévésorozat, amely az Alan Wake világában játszódik) több önálló epizódjában.”

A második, a The Lake House nyilvánvalóan a Remedy-univerzumra utal, ugyanis a Controlban a helyszín a The Oldest House volt, és a DLC jellemzése is egy független kormányzati szervezetre utal (ami a Controlban is ott volt…): „A Lake House egy titokzatos létesítmény a Cauldron-tó partján, amelyet egy független kormányzati szervezet hozott létre titkos kutatások végzésére… amíg valami balul nem sül el.  Fedezd fel a Lake House-ot, és indulj két külön kalandba, miközben Saga Anderson és Alan Wake valósága ismét összeütközik.” Ez a DLC is valamikor 2024-ben jön.

A két DLC az Alan Wake 80 dolláros Deluxe Edition része, de nem tudni még, hogy külön is megvásárolhatóak lesznek-e.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu